ATS Autogroep Toyota en Kia ATS Zeist
vestiging

Toyota en Kia ATS Zeist
Blanckenhagenweg 12
3712 DE Zeist
030-6981910
030-6981916
info.zeist@ats-autogroep.nl

Openingstijden werkplaatsreceptie:
maandag t/m vrijdag 08.00 t/m 18.00 uur

Openingstijden showroom
Maandag t/m donderdag: 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 17:00 uur

Openingstijden werkplaats en magazijn
Maandag t/m donderdag: 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 16:15 uur
Zaterdag: 08:30 – 12:00 uur (magazijn gesloten)

Manager Klantenrelaties: Maarten Catsburg

Vooraanzicht pand

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw dealer
Toyota en Kia ATS Zeist

ATS Zeist; Toyota en Kia dealer aan Autoboulevard langs A28

In 1967 begonnen als subdealer van Toyota, sinds 1969 Toyota dealer. In 2004 is het bedrijf op nieuw op de kaart gezet en de heeft het bedrijf haar naam veranderd in Auto Totaal Service Zeist
oftewel ATS Zeist.

ATS Zeist is in 2011 verhuisd van winkelcentrum Kerckebosch naar een geweldige locatie op de nieuwe autoboulevard aan de A28. Met de bouw van het nieuwe pand hebben duurzame oplossingen altijd de voorkeur gehad. Naast natuurlijk een logische routing binnen het pand, heeft men bijvoorbeeld gekozen om de kelders te gebruiken voor opslag. De warmte die hier geproduceerd wordt, helpt mee om de vloer van de bovenliggende verdieping (werkplaats en showroom) te verwarmen. Zo gaat er geen energie verloren. Ook de verlichting door het gehele pand is van het energiezuinige type.

Regionale functie

Inmiddels voldoen wij – voor een groot deel onverwacht – in een grote behoefte in de regio voor onderhoud en verkoop. Veel Toyota- en KIA rijders weten ons nu al te vinden. De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Soesterberg, Soest tot aan Amersfoort aan toe, komen de Toyota- en KIA rijders naar ons toe voor onderhoud, maar ook voor aanschaf van een nieuwe auto. Voor hen zijn wij zeer bereikbaar. In deze aanloop zijn wij natuurlijk zeer verheugd en hopen voor steeds meer automobilisten een thuis te zijn voor onderhoud en aanschaf van een auto.

Occasion verdieping

Op de tweede verdieping van het pand van ATS Zeist zijn de occasions te vinden. Een ruime topselectie Toyota en KIA modellen, maar ook veel andere automerken.

Moderne werkplaats

In een modern pand hoort ook een dito werkplaats. En dat klopt. Ruim bemeten met veel bruggen, bieden de monteurs van ATS Zeist service aan Toyota en KIA. Ook hier heeft de MVO-gedachte post gevat. De toegangsdeuren zijn elektrisch bediend en staan slecht kort open om zo min mogelijk warmte naar buiten te laten vloeien.

Kortom, ATS-Zeist Toyota en Kia dealer voor u altijd paraat!

ATS Zeist Toyota en Kia dealer voor de omgeving: Zeist, Driebergen, Bunnik ,Bilthoven, Leusden, Maarn, Doorn, Woudenberg, Amersfoort, Hilversum, Maarssen.