Werkplaats Acties
Blijf altijd op de hoogte


Voor vertrek de zomercheck!

Ga je er deze zomer op uit met je Toyota? Doe dan een zomer-en aircocheck voor vertrek. Voor € 24,95 checken we je auto op 17 punten, vullen we de vloeistoffen bij en brengen we de banden op spanning. Daarnaast doen we voor € 19,95 een aircocheck, zodat je altijd je hoofd koel houdt. Voor de zomer-en aircocheck samen betaal je tijdelijk slechts € 37,50. Maak snel een afspraak!

Maak een afspraak

Zomercheck: zorgeloos op weg

Een eindeloze zomer begint met een goede check voor vertrek. Kom langs voor een zomercheck en laat je auto op maar liefst 17 cruciale punten controleren, waaronder de accu, V-snaar, remvloeistof, motorolie en koelsysteem (inclusief radiateur). Een goede voorbereiding is tenslotte het begin van eindeloze vakantie. De zomercheck kost slechts € 24,95. Plan vandaag nog een afspraak in.

Frisse lucht moet frisse lucht blijven

Een goedwerkende airco zorgt voor frisse lucht in je auto. En dat is wel zo prettig als je een lange vakantie rit voor de boeg heeft. Tijdens de aircocheck controleren we het ventilatie- én aircosysteem dat zorgt dat de aanwezige lucht vrij blijft van bacteriën, micro-organismen en schimmels. De hele zomer genieten van frisse, schone lucht in jouw auto? Doe dan nu de aircocheck voor € 19,95

Controle 4 belangrijkste punten:

  • Kwaliteit van het interieurfilter
  • Conditie van condensor
  • Conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
  • Functioneren van de airco

Naast een check kunt u uw airco ook door ons laten reinigen. Het reinigen van uw airco kan al vanaf € 39,-

Maak een afspraak
  • Actie is geldig van 01-05-2019 t/m 31-08-2019
Terug naar overzicht