Werkplaats Acties
Blijf altijd op de hoogte


Laat u niet verrassen deze winter

Overwin de winter en ga goed voorbereid op pad met uw Toyota. Want tijdens de Toyota Wintercheck wordt uw auto volledig klaargestoomd voor het koude seizoen en op maar liefst 17 cruciale punten gecontroleerd. Tevens worden de vloeistoffen zoals motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof gecheckt en bijgevuld én zullen de banden op spanning worden gebracht. En dat alles voor maar € 24,95!

Voordelen onderhoud Toyota dealer:

  • Keuze uit pakket: Budget, Standaard of Compleet
  • Transparantie en duidelijkheid vooraf
  • Originele Toyota onderdelen
  • Speciaal opgeleide servicemonteurs

Een onbezorgde skivakantie

Voorbereid de winter in? Dan hebben we speciaal voor u 10% korting op alle winterse accessoires zoals allesdragers, skiboxen en rubberen mattensets! En heeft u al aan winterwielen gedacht? In Nederland kan het erg glad worden en dan is extra grip wel zo veilig. Wist u dat in een aantal Europese landen winterbanden zelfs verplicht zijn? De winterwielen van Toyota hebben een extra grof profiel en zorgen ervoor dat u in de wintermaanden veilig de weg op kunt.

Overwin de winter

Het weer is niet altijd te voorspellen. Maar ook bij onverwachts winters weer kunt u goed voorbereid op pad. Met onderstaande wintertips maakt u uw Toyota zélf winter klaar. Wilt u zich nog beter voorbereiden of laat u het gewoon graag aan ons over? Plan dan een werkplaatsafspraak bij een van onze vestigingen!

9 belangrijke tips voor uw vertrek tijdens winterse omstandigheden

1. Voorkom dat uw voorruit bevriest met behulp van een doek of anti-ijsdeken.

2. Is de voorruit toch bevroren, vermijd dan het gebruik van warm water. Hierdoor kan de ruit barsten. Gebruik liever een ijskrabber of een vloeibare ruitontdooier.

3. Voorzie uw auto van goede winterbanden, bijvoorbeeld die van Toyota.

4. Gebruikt u uw huidige (winter)banden? Controleer dan de bandenspanning en profieldiepte. Minimaal 4 mm profieldiepte is geschikt voor optimaal winters gebruik.

5. Controleer de vloeistoffen en vergeet niet een antivriesmiddel toe te voegen aan uw ruitenwisservloeistof.

6. Zet uw geparkeerde auto in P of in de eerste versnelling. Pas op met de handrem, want deze kan vastvriezen.

7. Is uw autoslot bevroren? Ontdooi deze met slotontdooier of warm de sleutel op met een aansteker.

8. Maak uw ramen goed schoon. Schone ruiten beslaan minder snel en bovendien is goed zicht erg belangrijk. U kunt zelfs een boete krijgen bij niet volledig vrij zicht.

9. Maak uw auto sneeuwvrij voor vertrek. Het kan namelijk gevaarlijk zijn wanneer dit tijdens het rijden loskomt.

Plan een werkplaatsafspraak >
Terug naar overzicht