Werkplaats Acties
Blijf altijd op de hoogte


Frisse lucht moet wel frisse lucht blijven

Zodra u airconditioning heeft in uw Toyota kunt u eigenlijk nooit meer zonder: altijd een aangename temperatuur en frisse lucht. Dat is gezond en comfortabel. En het rijdt gewoon lekkerder. Om het fris en gezond te houden is een jaarlijkse controle belangrijk!

Schone lucht en gezond klimaat

Pollen, stof en het weer beïnvloeden allemaal het functioneren van uw airco. Al na een paar maanden kunnen micro-organismen ontstaan in het aircosysteem. Die creëren dan al snel een minder frisse en soms zelfs ongezonde omgeving. Een jaarlijkse controle is dan ook echt geen overbodige luxe. Een grondige reiniging zorgt voor een gezonde omgeving en geeft een prettiger rijcomfort.

Het TUNAP Splash effect van Airco Well

Het aircoreinigingssysteem verwijdert kiemen, bacteriën en schimmels op de plek waar ze ontstaan: de airco-verdamper en in de omgeving van het pollenfilter. Al deze mogelijke ziekteverwekkers worden onder hoge druk weggespoeld en alles wordt grondig gereinigd. Het resultaat is een aangenaam klimaat om lekker in te rijden. Kortom, het TUNAP Splash effect is de meest effectieve maatregel tegen bacteriën en schimmels.

Maak een werkplaatsafspraak
Terug naar overzicht