Toyota APK


APK bij ATS Autogroep

Heeft uw auto een APK nodig? Wij zijn een erkend keuringsstation in Nieuwegein of in Zeist. Onze professionele service en persoonlijke aandacht dragen bij aan de vertrouwde kwaliteit die u gewend bent van ATS. 

Maak direct een afspraak met onze werkplaats.

Voordelen van APK bij ATS

Altijd slechts €29,95 all-in

U kunt blijven wachten tot de APK is uitgevoerd

Altijd binnen 3 dagen terecht

Erkend keuringsstation met kundige specialisten

Gemakkelijk  online of telefonisch afspraak inplannen

 Kosteloos in combingatie met een grote onderhoudsbeurt

Wat is een APK?

Bij een APK wordt voornamelijk naar verkeersveiligheid gekeken. Naast verkeersveiligheid wordt uw auto gekeurd op milieueisen en registratie. Zo mag uw auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De RDW (Rijksdienst Wegverkeer) kan de punten ieder jaar aanpassen, maar in de basis blijft deze gelijk.

Naast de keuring voor uw auto kunnen wij eventuele reparaties of ander onderhoud die tijdens de keuring aan het licht komen, direct voor u verzorgen. Wij beschikken namelijk over originele, betrouwbare en betaalbare auto onderdelen voor uw Toyota en elke ander merk auto.

Wanneer is uw auto toe aan APK?

Indien uw auto na 1 januari 2005 voor het eerst is toegelaten dan hoeft uw auto pas na 4 jaar voor het eerst gekeurd te worden. Als uw auto op diesel of gas rijdt, dan dient u uw auto echter na 2 jaar voor het eerst te laten keuren. U ontvangt ruim voor de keuringsdatum een bericht van ons als autodealer en van de RDW wanneer uw auto een keuring nodig heeft. U kunt dit ook zelf controleren via de RDW kenteken check.

RDW Kentekencheck

In combinatie met een onderhoudsbeurt

Een algemene periodieke keuring is een momentopname en vooral gericht op de verkeersveiligheid en vervangt niet het reguliere onderhoud aan uw auto, en daarom is regelmatig onderhoud volgens schema aan uw auto noodzakelijk. U kunt het gemakkelijk combineren met een onderhoudsbeurt, de keuring is zelfs kosteloos i.c.m. een grote onderhoudsbeurt! Lees meer over onderhoud aan uw auto.

APK afspraak inplannen bij uw ATS vestiging