Schade – en ruitreparatie


Schade- en ruitreparatie

Een glijpartij op een gladde weg of een steentje tegen uw voorruit, het kan allemaal plotseling gebeuren. Er bestaat ook altijd een kans dat u door een ander wordt aangereden. Autoschade is nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kunt u terugvallen op onze uitstekende schadeservice.

Schade-herstel

U bent meer dan welkom voor schade- en ruitreparatie, ook indien u niet all-risk verzekerd bent. U levert uw auto in bij uw vertrouwde receptie en achter de schermen is uw auto in vertrouwde handen Hiervoor staan wij garant.

Kleine schades

Hoe zuinig u ook op uw auto bent, er ontstaan soms toch kleine beschadigingen. Een steentje tegen uw voorruit, een scheur of brandgaatje in de bekleding, een deuk in het portier. Allemaal kleine schades die u kunnen irriteren, maar die u vaak niet laat repareren. En dat is zonde, want met de huidige technieken is dit vakkundig en relatief snel te herstellen tegen een zeer gunstig tarief.

Ruitreparatie

Ook voor een sterretje of barst in uw voorruit kunt u terecht bij de ATS Autogroep. Uiteraard helpen wij ook met het invullen van de juiste gegevens voor uw verzekeraar.

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw auto. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van u en uw auto verminderen.

Maak gemakkelijk een afspraak.

Autoschade? Neem contact op met uw ATS Vestiging