Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Een strakker design met nieuwe kleuren en een mooier interieur

Toyota trekt op de Los Angeles Autoshow het doek van de nieuwe Toyota Prius. De meest succesvolle zelfopladende auto ter wereld is op diverse punten verbeterd. Zo krijgt de auto een strakker design door nieuwe koplampen met bi-LED-techniek. De achterlichten worden ook niet vergeten, want die krijgen een nieuw uiterlijk. Samen versterken ze de schouderlijn van de Prius en daardoor krijgt hij, net als de Corolla, een lekkere dikke uitstraling!

Nieuwe kleuren, nieuwe wielen

Dat uitgesproken design wil je natuurlijk wel benadrukken met een mooie kleur. Toyota introduceert daarom twee nieuwe kleuren voor 2019: Emotional Red en Aqua Breeze. Om de Prius af te maken, kun je kiezen voor de 15-inch wielcovers. Die krijgen vanaf 2019 een donkergrijze afwerking: een mooi contrast met bijvoorbeeld Emotional Red!

Een hoogwaardig interieur

Niet alleen de uitstraling, maar ook het interieur van de Prius gaat op de schop. De middenconsole en het instrumentenpaneel krijgen een nieuwe indeling. Daarnaast zorgt een nieuwe stoffen afwerking voor een hoogwaardig interieur. Heb je een grote smartphone met een lege accu? De inductielader is vanaf nu ook geschikt voor grote smartphones. Door het head-up display met navigatieaanwijzingen hoef je voortaan niet je ogen van de weg te halen om te weten waar je heen moet. Wil je toch in detail de navigatiekaart bekijken? Toyota Touch 2 touchscreen werkt sneller en reageert nu ook op in- en uitzoomen met duim en wijsvinger.

Terug naar overzicht