Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Nieuw design, luxer interieur, net zo zuinig!

Hybride pionier begint aan nieuw hoofdstuk

De nieuwe Toyota Prius is er! Ons hybride icoon en de succesvolste zelfopladende auto ter wereld is verder verbeterd. De nieuwe Toyota Prius heeft bijvoorbeeld een strakker design door nieuwe koplampen met Bi-LED-technologie en vernieuwde achterlichten. Ze benadrukken de breedte achter en daardoor heeft de nieuwe Prius een dikke uitstraling.

Nieuwe kleuren, nieuwe wielen

Dat uitgesproken design wil je natuurlijk wel benadrukken met een mooie kleur. Toyota introduceert daarom voor de nieuwe Prius twee nieuwe kleuren; Emotional Red is vernieuwd en voortaan een Premium Metallic lak, de Metallic lak Aqua Breeze Blue is helemaal nieuw. Om de Prius af te maken, is hij uitgerust met vernieuwde 15-inch wielcovers. Die hebben een donkergrijze afwerking: een mooi contrast met de genoemde nieuwe kleuren. Liever een ander kleurtje? De nieuwe Prius is er ook in het Pure White, Pearl White, Ultra Silver, Ash Grey, Attitude Black of Steel Blonde.

/

Hoogwaardig interieur

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de Prius is verbeterd, met een mooier interieur als gevolg! De stoelbekleding is nieuw en voelt hoogwaardig en comfortabel aan. Pianozwarte accenten op de middenconsole, bij de versnellingshendel en op het stuurwiel zorgen daarbij voor een stijlvolle look. Voor extra comfort is een automaat standaard.

Draadloos opladen smartphones

Superhandig is de inductielader die nu ook geschikt is voor grotere smartphones; kwestie van je telefoon erop leggen en hij laadt op! Ook handig: met het fraaie Head-up display – met heldere navigatieaanwijzingen – hoef je je ogen niet van de weg te halen om te zien waar je heen moet. Wil je toch in detail de navigatiekaart bekijken? Het Toyota Touch 2 Go Plus navigatiesysteem werkt sneller en reageert nu ook op knijpbewegingen en swipen. Dit alles zit standaard op de nieuwe Prius!

Tot 50 procent van de tijd elektrisch

Niet alles is aan de Prius veranderd; zijn innovatieve hybride aandrijflijn is nagenoeg dezelfde gebleven. Superzuinig (3,3 l/100 km gecombineerd!) en met een heel lage CO2-uitstoot vanaf 75 gr/km. Hierbij hoef je niet met een laadsnoer of stekker in de weer; de batterij van de Prius laadt zichzelf op, bijvoorbeeld als je remt. En jij rijdt tot 50 procent van de tijd elektrisch, mooi toch?

Leverbaar vanaf april 2019

Wil je de nieuwe Toyota Prius in het echt bekijken? Dat kan! De nieuwe Prius is vanaf 15 april in de showroom te zien. De nieuwe Prius is standaard uitgerust met extra veiligheidssystemen (Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert) en aantrekkelijke extra’s zoals een Touch 2 Go Plus navigatiesysteem, Smart Entry, verwarmde voorstoelen en een Head-up display.

Terug naar overzicht