Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Op 1 september 2023, markeert een bijzondere mijlpaal voor autoliefhebbers in Nederland. De langverwachte vijfde generatie Toyota Prius Plug-in Hybrid is nu verkrijgbaar!

Een Nieuwe Tijd met de Vijfde Generatie Prius

De nieuwe Toyota Prius is een baanbrekende verschijning met een dynamisch uiterlijk en rijgedrag dat het begin van een nieuw tijdperk inluidt. Deze vijfde generatie Prius biedt een indrukwekkende plug-in hybride technologie en heeft de typische Prius-DNA gecombineerd met krachtige hybride prestaties. Met een vermogen van 164 kW (223 pk) en een indrukwekkende elektrische actieradius van maximaal 86 kilometer, biedt de Prius Plug-in Hybrid zowel een krachtige als efficiënte rijervaring.

CO2-Neutraliteit in Actie

Bij Toyota streven we naar CO2-neutraliteit, en de Prius Plug-in Hybrid speelt een cruciale rol in dit streven. Het is een belangrijke stap in ons multitechnologie-aanbod, dat batterij-elektrische en brandstofcel-elektrische oplossingen omvat, en het biedt een efficiënte en toegankelijke manier om CO2-uitstoot te verminderen.

De Volgende Generatie Hybridetechnologie

De nieuwe Prius Plug-in Hybrid introduceert de volgende generatie plug-in hybride-aandrijftechnologie. Met een grotere lithium-ion batterij biedt deze Prius meer vermogen en een ongeëvenaarde CO2-emissie vanaf slechts 11 g/km (WLTP).

Plug-in Hybride met Dubbele Persoonlijkheid

Dankzij het nieuw ontwikkelde lithium-ion batterijpakket met een capaciteit van 13,6 kWh, kunt u met de Prius Plug-in Hybrid tot wel 86 kilometer (WLTP) volledig elektrisch rijden voor uw dagelijkse ritten. Voor langere afstanden biedt het hybridesysteem van de vijfde generatie de flexibiliteit en efficiëntie die u mag verwachten van een Toyota hybride.

Drie Uitrustingsniveaus – Voor Ieder Wat Wils

De nieuwe Prius is beschikbaar in drie verschillende uitrustingsniveaus: Dynamic, Executive en Solar Edition. Zelfs de Dynamic biedt al een uitgebreide lijst met functies, waaronder Bi-LED koplampen, 17 inch aluminium wielen, 2-zone Climate Control, een achteruitrijcamera en een geavanceerd multimediasysteem met Apple CarPlay en Android Auto™.

Optimale Veiligheid

Veiligheid staat voorop in de Prius. Elke uitvoering is standaard uitgerust met de nieuwste generatie Toyota Safety Sense, met geavanceerde functies zoals Adaptive Cruise Control, Pre-Collision System en Lane Departure Alert. Daarnaast biedt de Prius standaard Blind Spot Monitor en Front & Rear Cross Traffic Alert voor extra gemoedsrust.

Terug naar overzicht