Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Toyota maakt autorijden voor iedereen bereikbaar. En het mooie is, op onze nieuwe Toyota modellen* krijgt u maar liefst 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud*. Zo rijdt u de komende jaren compleet zorgeloos en houdt u uw auto in topconditie. Wij, als Toyota-dealer staat garant voor snel en vakkundig onderhoud en een uiterst hoog serviceniveau.

  •  5 jaar onderhoud en 5 jaar garantie*
  •  Inclusief APK
  •  Toyota pechhulp
  •  Hybride Zekerheid Controle (indien van toepassing)

Gratis pechhulp

Toyota bouwt de meest betrouwbare auto’s ter wereld. Maar krijgt u een keer autoproblemen, dan is er altijd nog Toyota Pechhulp. Daarmee bent u 24 per dag verzekerd van pechhulp in heel Europa. U heeft dus geen andere hulpdienst meer nodig. Meer weten? Kijk op toyota.nl/pechhulp.

Toyota Service Plan

/ 

Toyota Pechhulp is onderdeel van het Toyota Service Plan. Wilt u meer informatie over garantie of onderhoud via ons Service Plan?
Bel dan gratis 0800-0369 werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Of neem contact op met Toyota Kooijman in Vianen, Tiel of Utrecht, wij nemen graag de tijd om u uitgebreid hierover te informeren.

Disclaimer 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud

*5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en twee jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag naar de voorwaarden

Onderhoudsbeurten en controles conform het Standaard onderhoudspakket en de voorschriften van de fabriek en Louwman & Parqui B.V. voor 5 jaar of max. 75.000 km.
(wat als eerste wordt bereikt). Niet inbegrepen in het 5 jaar onderhoud via het Toyota Service Plan is het vervangen en/of repareren van (slijtage)onderdelen inclusief de kosten, welke buiten het Standaard onderhoudspakket vallen. Bijvoorbeeld: banden, ruitenwissers, remmen. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

“Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere kortingen en/of acties”

*5 jaar garantie bestaat uit 3 jaar Toyota fabrieksgarantie en twee jaar Toyota Extra Care met een maximum van 200.000 kilometer. Extra Care is gelijk aan de fabrieksgarantie, exclusief slijtagegevoelige onderdelen, body- en lakwerk, interieur, accessoires en ornamenten. Vraag naar de voorwaarden bij uw Toyota dealer.

Actie geldt alleen op Toyota’s geleverd door Louwman & Parqui of de officiële Toyota dealers in Nederland, die geleverd zijn per 19-12-2019.
Actieperiode loopt van 19-12-2020 t/m 31-03-2020 (uiterste registratiedatum 31-05-2020). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. 

Uitgesloten Toyota modellen 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud

Modellen die niet deelnemen aan deze actie zijn de RAV4 Hybrid, RAV4 VAN, Hilux, Land Cruiser en Supra zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Terug naar overzicht