Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


De nieuwe RAV4 daagt je uit!

De nieuwe RAV4 van Toyota is een bijzondere auto: helemaal SUV en helemaal Hybrid. Sterker nog: het is de allereerste High Power Hybrid (218pk/160kW). Zuinig en beresterk! Hoe dat voelt? Ervaar het zelf tijdens de Power Challenge. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke roadtrip naar het Noorderlicht ter waarde van € 10.000,-!

De roadtrip naar het Noorderlicht!

De hoofdprijs van de Power Challenge is een avontuurlijke roadtrip door de Scandinavische sneeuw naar het Noorderlicht op Spitsbergen. De route wordt volledig verzorgd en uitgestippeld in samenwerking met een gespecialiseerd reisbureau. Uiteraard rijdt u in de nieuwe RAV4 High Power Hybrid. Het wordt een winteravontuur om nooit meer te vergeten. Dus doe mee en maak kans op de reis van uw leven! 

Bekijk de actievoorwaarden.

Doe de Power Challenge

High Power Hybrid en 50% van de tijd elektrisch rijden? Het kan met de nieuwe RAV4 High Power Hybrid. Ontdek het zelf tijdens de Power Challenge. De nieuwe RAV4 die nu voor u klaar staat is uitgerust met speciale software die bijhoudt waar en hoeveel tijd u volledig elektrisch rijdt! Rijdt u tijdens uw challenge meer dan 50% van de tijd elektrisch, dan maakt u kans op die schitterende roadtrip.

Plan een proefrit  Meer informatie over de RAV4

*Actieperiode loopt van 19-01-2019 t/m 15-03-2019. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.

Terug naar overzicht