Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


De power van Toyota op één exclusief event!

18 en 19 mei is het zover: de Go Toyota Experience! Een exclusief en zomers event dat in het teken staat van alles dat Toyota te bieden heeft. En dat is nogal wat. Je kunt rijden in onze Toyota modellen, in ons Toyota World museum de geschiedenis van Toyota beleven of ervaren hoe is het is om met onze vooruitstrevende Mirai te rijden op waterstof.

Bovendien kun je onze olympische en paralympische sporters ontmoeten en meedoen aan de clinics. Dompel je onder in de sports met de nieuwe Toyota Supra, stuur een rondje in de GT86 simulator, sta oog in oog met een TS040 Le Mans replica of beleef een offroad avontuur op ons 4 x 4 terrein in de stoere Land Cruiser. Kortom: te veel fun om op te noemen. Ook voor kinderen, waaronder de Freek Vonk show. Zorg dat je er bij bent aan de Steurweg 8 in Raamsdonksveer!

Meld je nu GRATIS aan

Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Één event, acht werelden

Het festivalterrein is onderverdeeld in acht unieke werelden: Sports, Adventure, Olympics & Paralympics, Innovatie, Fun for Kids, Heritage en een Toyota Showroom in onze Koepel. Je kunt natuurlijk ook rijden in de Toyota modellen. In welke wereld je je ook onderdompelt, er is altijd van alles te beleven. Van allerlei leuke activiteiten tot speciale verrassingen, muziek en heerlijke zomerse hapjes en drankjes, allemaal met één gemene deler: Toyota.

De 8 werelden van de Go Toyota Experience

Sports: de ultieme prestaties

Op het event kun je de sportauto’s van Toyota bekijken, zoals de nieuwe Supra. Van driften in de GT86 tot karten. Neem plaats in de GT86 simulator en laat zien hoe snel je bent. Of kijk je ogen uit bij de WRC Yaris en TS040 Le Mans Replica.

/
Olympics & Paralympics

Het gebeurt niet elke dag dat je op de foto kunt met de succesvolste Nederlandse sporters die meedoen aan de Olympische en Paralympische Spelen. Ontmoet de Team Toyota ambassadeurs: Suzanne Schulting, Ranomi Kromowidjojo, Chris Vos of Jetze Plat. Ook Esther Vergeer – chef de mission van Paralympic TeamNL en jarenlang de beste rolstoelstennisster ter wereld – zal er zijn. Ontmoet deze sporthelden tijdens een meet & greet en doe mee met hun clinics. Tijdens het event wordt ook onze olympische luchtballon onthuld. Zorg dat je erbij bent en maak kans op een ballonvaart!

/

 

Meld je nu GRATIS aan

Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Fun for kids: een wereld vol plezier!

Freek Vonk geeft tijdens Go Toyota een exclusieve show waar een beperkt aantal plaatsen voor beschikbaar zijn. Geef je zo snel mogelijk op. Je ontvangt een week voor het event bericht of je aanwezig kunt zijn bij de show. Hiernaast is er nog veel meer te beleven! Zo is er een klimmuur, een springkussen, een uitdagende speurtocht en kan er uitgebreid worden geknutseld aan een Land Cruiser. De wat oudere kinderen kunnen karten in de sportwereld of racen tegen hun ouders in de speciale simulator.

/
Showroom: het nieuwste van het nieuwste

Toyota heeft zoveel nieuws te bieden. De nieuwe RAV4, Corolla, Camry, Prius en Supra ze zijn allemaal aanwezig in de Koepel. En natuurlijk kun je ook de AYGO, Yaris, C-HR, Land Cruiser en PROACE bewonderen.

/
Beleef nog veel meer

Op Go Toyota is er veel te beleven, want er is nog veel meer te doen. Kom langs en laat je verrassen. Overal op het terrein geniet je van zomerse muziek en kun je terecht bij foodcorners voor de lekkerste hapjes en drankjes.

Het evenement vindt plaats bij Louwman & Parqui. Ons adres is Steurweg 8, 4941 VR in Raamsdonksveer. Op 18 en 19 mei ben je welkom vanaf 10.00 tot 17.00 uur.

Klinkt dit als het recept voor een zomers uitje? En wil je dit exclusieve event dus niet missen? Aarzel dan niet en meld je aan!

Meld je nu GRATIS aan
Terug naar overzicht