Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


De robuuste RAV4

Dit is de nieuwe RAV4 Adventure, een avontuurlijke uitvoering van de RAV4. Zijn SUV-kwaliteiten worden zowel op als naast de weg versterkt met de standaard hybride aandrijflijn en intelligente vierwielaandrijving. De RAV4 Adventure heeft een extra stoer frontdesign met een volledig zwarte grille. De mistlampen hebben een zwarte behuizing gekregen en de voorbumper een opvallende skidplate.

Aan de zijkant vind je brede wielkasten met 19-inch matgrijze lichtmetalen velgen en op de achterzijde zit ook een zilverkleurige skidplate.

Het interieur maakt het compleet

Tijdens je rit zit je op zwart synthetisch lederen stoelen met oranje stiksels. Deze stiksels komen ook voor op het dashboard en de portieren.

Efficiënt en zuinig

De RAV4 Adventure mag er wel zo stoer en avontuurlijk uitzien, hij is niet minder efficiënt dan de standaard RAV4. Hij is namelijk standaard voorzien van de vierde generatie Toyota hybride aandrijving. Met een combinatie van een elektromotor en de 2,5-liter viercilinder benzinemotor levert hij 222pk en trekt hij maximaal 1.650kg.

Terug naar overzicht