Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Binnenkort kun je kennis maken met de nieuwste vorm van mobiliteit, want het aftellen voor de introductie van de Toyota Aygo X is begonnen! Met zijn verhoogde carrosserie, grote lichtmetalen velgen, hoge zitpositie, unieke bi-tone kleuren en uitgesproken design is deze compacte crossover gemaakt voor het leven in de stad. De Aygo X komt in het voorjaar van 2022 naar Nederland en is al verkrijgbaar vanaf minder dan € 16.000,-

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de AYGOX!

Blijf op de hoogte AYGOX
/

Rijden in de stad opnieuw uitgevonden

Een grote verrassing kan soms uit een klein hoekje komen. De nieuwe Aygo X is een compacte auto, maar met zijn eigenzinnige karakter laat-ie heel duidelijk zien dat-ie er is. Hij verlegt grenzen en geeft je als bestuurder het vertrouwen en het stabiele gevoel van een grote crossover. Maar dan met de exclusieve uitrusting en de wendbaarheid van een compacte stadsauto. Een verhoogde zitpositie en de royale voorruit geven je maximaal overzicht in de drukke stad. De geavanceerde S-CVT transmissie is ideaal voor druk stadsverkeer, een volwaardige automatische transmissie – uniek in het segment! Terwijl je dankzij de compacte buitenmaten, de camera’s en de sensoren met het grootste gemak parkeert in de kleinste ruimtes. Zo kun je vol vertrouwen het drukke verkeer van het centrum induiken en hou je altijd de controle. Stadsmobiliteit zoals je nog nooit eerder gezien hebt.

/

De hipste crossover op straat

Met zijn zelfverzekerde en eigentijdse design is de nieuwe Aygo X een hippe verschijning. Zijn design en z’n speelse karakter worden nog eens versterkt door de mooie bi-tone lak. Opvallende LED koplampen zorgen voor goed zicht in het donker, terwijl de achterlichten shinen dankzij het iconische design van de Aygo. De grote 18″ lichtmetalen velgen en oversized spatborden maken de Aygo X optisch lekker breed en een echte aandachttrekker.
De Aygo X is ruim en comfortabel en zit vol slimme features voor bestuurder én passagiers. Door het gebruik van premium materialen heeft het interieur een uitnodigende ambiance. En overal kom je mooie details tegen. Van subtiel gekleurde stiksels tot slimme opbergvakken voor iedereen.

/
/
/

Free your mind!

And your view… Want er is niks lekkerders dan rijden in de open lucht. Vouw het coole canvas dak open en geniet met al je zintuigen van de wereld om je heen. De zon op je gezicht. De wind door je haren. De geuren en kleuren van de omgeving. Met de Aygo X Air beleef je ’t allemaal in stijl.

/

Wees één met de stad

De Aygo X is meer dan een stadsauto. Het is een verlengstuk van je leven. Waarin je altijd connected bent. Met zijn uitgebreide en state-of-the-art uitrusting is de praktische Aygo X als een smartphone op wielen. Met Toyota SmartConnect heb je altijd een soepele, draadloze verbinding tussen je smartphone en de multimedia aan boord. Geef elke rit de passende soundtrack met je favoriete playlists die in topkwaliteit worden afgespeeld via het JBL audiosysteem. Op het 9” HD display zie je alles wat je nodig hebt. Van cloudnavigatie, actuele verkeersinformatie, plekken om te parkeren tot en met het dichtstbijzijnde tankstation. De Aygo X helpt je zelfs tijdens het rijden (handsfree via je smartphone) files te ontwijken en berichten in te spreken. En met de MyT app zorg je al voordat je vertrekt voor een lekkere temperatuur in de auto en open en sluit je de deuren op afstand. Als kers op de taart beschikt de Aygo X over draadloos Apple Carplay of Android Auto – always connected!

Toyota Aygo X

Wat is je smaak?

De Toyota Aygo X kun je helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak. Want is hij leverbaar in vier pittige bi-tone kleurcombinaties. Kies voor het vurige en speelse Chilli Red, het avontuurlijke Cardamon Green, het sprankelende Juniper Blue of het subtiele Ginger Beige. Je smaak zit er altijd tussen. En elke kleurcombinatie vormt een harmonieus geheel met de kleuren van het interieur. Durf te kiezen en maak een statement.

/
Terug naar overzicht