Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Duurzame Toyota Deals in december

Uw brandstofkosten verlagen? Tijdens de duurzame Toyota decemberdeals kan dit, bij aanschaf van een hybride/elektrische Toyota (met
groene energiesticker). U ontvangt dan ook nog tot € 1.000,- energiesubsidie tijdens de decembermaand!

Liever voor een vast, laag maandbedrag een (zo goed als) nieuwe Toyota rijden? Kies dan voor Private Lease. Alle autokosten zijn dan inbegrepen, behalve de brandstof. Heeft u een auto in te ruilen, dan kunt u bovendien het inruilbedrag gebruiken om uw maandlasten te verlagen.

De elektrische Toyota bZ4X

De nieuwe Toyota bZ4x. De 100% elektrische SUV met een actieradius van 500+. Dát is super relaxt rijden. Reserveer een proefrit  en ontdek dit zelf!

Graag ontvangen wij u in onze showroom en vertellen u alle ins en outs over de Toyota bZ4x in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek de bZ4X

De Toyota Corolla Cross

Een mooie midsize SUV die alles in zijn mars heeft dat u in een auto zoekt: hij is mooi, praktisch, ruim, comfortabel, sterk en zuinig. Kom gerust langs in onze showroom of boek een proefrit in deze geweldige Cross SUV.

Ontdek de Corolla Cross in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek de Corolla Cross

Meer goed nieuws. Sinds dit jaar geniet u op alle nieuwe en gebruikte Toyota modellen van 10 jaar garantie. Zolang uw Toyota bij ons in onderhoud is, krijgt u tot en met z’n 10e jaar garantie. Doe er uw voordeel mee!

Kom sowieso langs, zodat we u persoonlijk kunnen bedanken voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Op vertoon van deze uitnodiging ontvangt u een smaakvol kerstgeschenk.

Wij wensen u en uw naasten fijne kerstdagen & alle moois voor 2023!

 

 

 

 

Voorraad / occasions Nieuwe modellen Private Lease samenstellen

Terug naar overzicht