Toyota Nieuwsblog
Blijf altijd op de hoogte


 • Ervaar jij de Corolla Cross als eerste in het echt?

  Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus kunt u onze midsize SUV als eerste ‘live’ zien tijdens het feestelijke Touch & Feel Event. Meld je snel aan, want vol = vol!!

  Lees verder
 • Toyota Relax: 10 jaar garantie op je nieuwe Aygo X!

  Toyota biedt maar liefst 10 jaar garantie op je nieuwe Aygo X! Nog niet eerder bood een merk tot 10 jaar garantie in Nederland. Beschikbaar zijn vanaf 1 april 2022

  Lees verder
 • Zeer aantrekkelijke subsidies bij aanschaf Toyota Proace City Electric

  De aanschaf van de nieuwe Proace city electric is nu nog aantrekkelijker doordat je nu meerdere subsidies mag combineren.

  Lees verder
 • Toyota grootste autofabrikant ter wereld

  Toyota is met 10,5 miljoen verkochte voertuigen in 2021 de grootste autofabrikant ter wereld! Ondanks de onzekere tijden wist Toyota een groei van 10,1% te realiseren vergeleken met 2020.

  Lees verder
 • Toyota onthuld volledige elektrische line-up!

  De president van Toyota, Akio Toyoda, heeft 30 batterij-elektrische modellen aangekondigd, te introduceren vóór 2030! Deze aankondiging ondersteund het plan van Toyota Motor Europe voor 100% CO2-reductie in alle nieuwe voertuigen per 2035 in West-Europa.

  Lees verder
 • Toyota Eindejaarsshow feestmaand – Aanbiedingen & Eindejaarsloterij

  Het bijzondere jaar 2021 loopt ten einde en traditiegetrouw sluiten wij het jaar af met onze Eindejaarsshow. Tijdens deze laatste weken van het jaar profiteert u van scherpe acties en aanbiedingen.
  Bij aanschaf van een nieuwe Toyota of een voorraadauto kunt u rekenen op het scherpste voordeel en een hoge inruilprijs. Daarnaast treft u bij ons een groot aanbod goede, gebruikte auto’s. Koopt u tijdens de Eindejaarsshow een nieuwe Toyota of occasion, dan kunt u rekenen op een uitstekend (inruil)voorstel én doen we u daarnaast nog staatsloten cadeau. Wellicht gaat u het nieuwe jaar in met de jackpot!

  Lees verder
 • De nieuwe AYGOX

  Binnenkort kun je kennis maken met de nieuwste vorm van mobiliteit, want het aftellen voor de introductie van de Toyota Aygo X is begonnen! Met zijn verhoogde carrosserie, grote lichtmetalen velgen, hoge zitpositie, unieke bi-tone kleuren en uitgesproken design is deze compacte crossover gemaakt voor het leven in de stad. De Aygo X komt in het voorjaar van 2022 naar Nederland en is al verkrijgbaar vanaf minder dan € 16.000,-

  Lees verder
 • Toyota bZ4X, de eerste elektrische SUV van Toyota!

  Toyota bZ4X, de eerste elektrische SUV van Toyota! De ‘bZ’ staat voor Beyond Zero, het nul-emissie project van Toyota. Deze futuristische SUV beschikt over een actieradius van 450km en je kunt zelfs kiezen voor optionele zonnepanelen in het dak, die in een heel jaar voldoende energie kunnen opwekken om maar liefst 1.800 km te rijden!

  Lees verder
 • Toyota ATS Nieuwegein levert waterstofauto Mirai aan directeur Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club

  Toyota ATS Nieuwegein levert een Toyota Mirai aan de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC). Het hoge gebruiksgemak en de grote actieradius van 650 km van de Mirai was hierbij een belangrijke keuze. De Mirai stoot alleen water uit en is dus volledig emissievrij.

  Lees verder
 • De nieuwe RAV4 Adventure!

  Dit is de nieuwe RAV4 Adventure, een avontuurlijke uitvoering van de RAV4. Zijn SUV-kwaliteiten worden zowel op als naast de weg versterkt met de standaard hybride aandrijflijn en intelligente vierwielaandrijving.

  Lees verder
 • Toyota logo op emissievrije bussen van CaetanoBus

  Toyota en de Portugese busfabrikant CaetanoBus hebben de co-branding aangekondigd van een batterij-elektrische stadsbus en een waterstof-elektrische stadsbus

  Lees verder
 • Extra sportief de zomer in met de Toyota TeamNL selectie!

  Wilt u deze sportzomer goed starten? Profiteer van voordeel tot wel €4.500,00 met Toyota’s TeamNL selectie!

  Lees verder
 • 2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN

  Komt u uw droomauto uitzoeken tijdens 2e Pinksterdag? Bij ons altijd een wisselende voorraad occasions! In onze ruim opgezette showrooms bent u ook weer gewoon zonder afspraak van harte welkom. Speciaal tijdens het Pinksterweekend profiteert u van extra Pinkstervoordeel bij aanschaf van een occasion of nieuwe auto!

  Lees verder
 • ACTIE: Upgrade gratis naar een hybride!

  Bij Toyota profiteert u nu tijdelijk van een gratis overstap naar hybride, de grootste actie van het jaar!

  Lees verder
 • Toyota onthult concept van de nieuwe Toyota bZ4X

  Toyota onthult concept van de nieuwe Toyota bZ4X, de elektrische SUV die halverwege 2022 wordt verwacht.

  Lees verder