Toyota
Yaris

Aansprekend design

De nieuwe Yaris is lager en breder dan zijn voorganger, dat zijn stuurgedrag nog fijner maakt. Zijn dynamische uitstraling springt bij iedere voorbijganger in het oog. Hij rijdt stiller en soepeler dan ooit. Ook behoudt hij zijn herkenbare design aan de voor- en achterkant, samen met de moderne LED-verlichting en een ruime keuze uit kleuren en lichtmetalen velgen.

Stijl waar je energie van krijgt

Ook in het interieur staan kwaliteit en stijl garant. Dankzij comfortverhogende details kunt u uzelf tijdens een alledaagse rit volledig ontspannen. Geniet van het met leder afgewerkte 3-spaaks stuurwiel en het innovatieve multi-information display, waarmee u volledige controle heeft over audio, navigatie en meer.

Profiteer van €1.000,- extra voordeel op de Yaris Dynamic! (geldig t/m 31-05-2020)

Gemaakt voor iedereen
Toyota Yaris

Nu voor €17.945,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veiligheid

In de nieuwe Yaris is Toyota Safety Sense standaard aanwezig. Dit veiligheidssysteem weerstaat de zwaarste veiligheidstests en helpt u om ongelukken te voorkomen. Waar u ook rijdt, de Yaris zorgt voor de veiligheid van u en uw passagiers.

Motor

De nieuwe Yaris beschikt over een ideale motor. Zo rijdt hij soepeler en stiller dan ooit en heeft de CO2-emissies in zijn klasse. Ook kan je kiezen uit de 1,5 liter VVT-iE benzinemotor die krachtige prestaties en een indrukwekkend laag brandstofverbruik koppelt aan een hele comfortabele rit.

GR-Yaris

Naast de normale Yaris is er de GR-Sport versie, met een 1.6 liter driecilinder motor met turbo en 261 pk. Op elke ondergrond voelt hij als een pure sportauto. Met zijn compacte afmetingen en technologie levert hij topprestaties.

 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions