Toyota
RAV4

De compleet nieuwe Toyota RAV4

De RAV4 voelt zich overal thuis vanwege zijn vooruitstrevende technologie. Met zijn 2,5 liter High Power Hybrid aandrijflijn is hij niet alleen ontzettend zuinig, maar heeft hij ook een groot trekvermogen. In de stad geniet u van de stille elektromotor, die tijdens het rijden automatisch oplaadt.

De RAV4 presteert.

Dankzij zijn hoge carrosserie heeft u een goed zicht op de weg. Zijn moderne, robuuste exterieur gaat in combinatie met het luxueuze, ruime interieur. Zijn scherpe, dynamische lijnen vloeien samen met de verfijnde details. Het interieur is zorgvuldig doordacht en is gericht op ultieme comfort en de modernste technologie. Dankzij zijn krachtige aandrijflijn staat hij garant voor uitmuntende prestaties, waar u ook rijdt.

Profiteer nu van €2.000,- inruilpremie en meer! (Geldig t/m 14-04-2021)

De stoerste SUV.
Toyota RAV4

Nu voor €36.495,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toyota New Global Architecture (TNGA)

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform is ontwikkeld om bestuurders de best mogelijke rijbeleving te bieden. Door voor elk model een nieuwe basis te ontwikkelen, is Toyota in staat om verschillende soorten voertuigen voor verschillende soorten bestuurders te bouwen – en om auto’s te maken die stijlvoller en veiliger zijn, en uitblinken in puur rijplezier.

Voor de RAV4 betekent dat een hybride SUV met vierwielaandrijving en een natuurlijk gevoel dat vertrouwen geeft. Zijn lage zwaartepunt en stijvere chassis maken hem wendbaar in de stad en plezieriger om te rijden dan ooit. De nieuwe RAV4 levert op elke ondergrond krachtige prestaties, met de hoogste brandstofefficiency in zijn klasse. Het TNGA-platform maakt de RAV4 tot een auto zonder compromissen, die van elke rit een nieuwe belevenis maakt.

Veiligheid voorop

Het innovatieve Toyota Safety Sense tilt hulpsystemen voor bestuurders naar een nog hoger niveau. De nieuwe RAV4 waarschuwt u niet alleen voor potentieel gevaar – waar nodig helpt hij u ook om trefzeker te reageren. Dat betekent meer veiligheid voor uzelf, uw passagiers en uw omgeving en maakt autorijden tegelijkertijd plezieriger dan ooit.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions