Toyota
Proace

De bus voor elke klus

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, de Toyota Proace vervult al uw wensen. Voor elke klus is er een optimale uitvoering. Van compacte stadsbus tot bedrijfsauto met dubbele cabine. Deze bedrijfswagens zijn leverbaar met een zuinige en schone dieselmotor.

Groot vermogen

Krachtig is hij zeker! Trek tot maar liefst 2500 kg met de Proace. Dankzij zijn krachtige en soepele aandrijflijnen kunt u genieten van een stille en vlotte rit. Met een laadvermogen van ruim 1500 kg kunt u al uw benodigdheden meenemen.

Nu 5 jaar garantie + gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Proace.

 

De bus voor elke klus
Toyota Proace

Nu voor €19.910,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een geschikt model voor elk bedrijf

Voor elke klus is er een passend model. Naast de Compact is er ook de stoere Worker en de extra lange Long Worker. Daarnaast is er de Dubbele Cabine en de Truck. Allemaal met de betrouwbaarheid van Toyota.

Interieur en features

De stevige en verstelbare stoelen zorgen voor optimaal rijcomfort. De Proace Navigator en Professional beschikken over een full-map navigatiesysteem. Hiermee berekent hij de snelste en slimste route naar uw bestemming, terwijl u focust op uw werk.

Service

Als Toyota dealer beschikken wij over een Toyota bedrijfswagen Champion. We weten hoe belangrijk de bus is voor het bedrijfsvervoer. Samen met de monteurs staat hij altijd voor je klaar. Met diverse mogelijkheden aan onderhoudscontracten zorgen wij ervoor dat je altijd op je werk kan focussen.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions