Toyota
Proace Compact

Proace Compact, de bus voor jouw klus

Proace Compact, de slimme en meest compacte bedrijfswagen van Toyota. Met slechts 4,6 meter lengte toch een ruime laadruimte van 4,6m3 inhoud. Je kunt er in met 3 personen én 2 Europallets met goederen tot ruim 1.500kg. Je bent extreem wendbaar met zijn korte draaicirkel.

De PROACE COMPACT:
  •  Slechts 4,6 meter lang en toch 4,6 m3 inhoud
  •  Kleinste draaicirkel in zijn klasse dus altijd wendbaar in de stad
  •  Laadvermogen van 2 Europallets en tot ruim 1.500 kg
  •  Hoge zitpositie: ideaal bij vaak in- en uitstappen
  •  Hoge schuifdeuren en 130 cm binnenhoogte

Bekijk hier alle acties >

De bus voor elke klus
Toyota Proace Compact

Nu voor €17.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

PROACE Electric is volledig elektrische bedrijfswagen in de zomer van 2020 bij de Toyota dealer

De Toyota PROACE is dé bus voor jouw klus en binnenkort verkrijgbaar als volledig elektrische bedrijfswagen, de PROACE Electric. Ideaal als bestelbus en met de betrouwbaarheid die je van Toyota gewend bent. De PROACE Electric en de meer compacte PROACE CITY Electric zijn de eerste in een reeks van volledig elektrische Toyota modellen die bijdragen aan een betere luchtkwaliteit, vandaag en morgen!

PROACE Electric

De wereld van mobiliteit verandert. Tegelijkertijd nemen de zorgen over het klimaat en de luchtkwaliteit toe. En als gevolg hiervan voeren steeds meer steden strengere emissie-eisen door. Met de PROACE Electric introduceert Toyota feitelijk meerdere volledig elektrische modellen. We voorzien vanaf het jaar 2020 nagenoeg het gehele PROACE bedrijfswagengamma van een volledig elektrische aandrijving: de Compact, Worker, Long Worker, Dubbele Cabine en de Truck met open laadbak. Bovendien zal de PROACE CITY Electric in 2021 geïntroduceerd worden, wat resulteert in een compleet gamma aan volledig elektrische PROACE bedrijfswagens.

Proace electric

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Proace Compact