Toyota
Proace Compact

Proace Compact, de bus voor jouw klus

De Proace Compact is met slechts 4,6 meter lengte en een laadruimte van 4,6m³ de meest compacte en slimme bedrijfswagen van Toyota. Je kunt er in met 3 personen en 2 Europallets met goederen tot ruim 1.500 kg. Zijn korte draaicirkel maakt hem extreem wendbaar.

Hiernaast heeft deze handige bedrijfsbus een hoge zitpositie, dat ideaal is wanneer je vaak in- en uit moet stappen. Met 130 cm binnenhoogte en hoge schuifdeuren laadt u soepel uw spullen in.

Nu 5 jaar garantie + gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Proace Compact.

Extreem wendbaar
Toyota Proace Compact

Nu voor €18.315,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Binnenkort: PROACE Electric

De Toyota PROACE is dé bus voor jouw klus en binnenkort verkrijgbaar als volledig elektrische bedrijfswagen, de PROACE Electric. Ideaal als bestelbus en met de betrouwbaarheid die je van Toyota gewend bent. De PROACE Electric en de meer compacte PROACE CITY Electric zijn de eerste in een reeks van volledig elektrische Toyota modellen die bijdragen aan een betere luchtkwaliteit, vandaag en morgen!

De luchtkwaliteit verslechtert. Voor een groot deel hiervan zijn bedrijfswagens met een dieselmotor de oorzaak. Met de PROACE Electric introduceert Toyota meerdere volledig elektrische modellen. Vanaf het jaar 2020 wordt nagenoeg het gehele PROACE bedrijfsprogramma voorzien van een elektrische aandrijving: de Compact, Worker, Long Worker, Dubbele Cabine en de Truck met open laadbak. De PROACE CITY Electric zal in 2021 geïntroduceerd worden, wat resulteert in een compleet gamma aan volledig elektrische PROACE bedrijfswagens.

Proace electric

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Proace Compact