Toyota
Proace City

Hij klaart elke klus.

Toyota introduceert: de nieuwe Proace City. Deze buitengewoon praktische bedrijfsbus is ideaal voor zakelijk vervoer in de stad. Met de grootste laadlengte in zijn klasse biedt hij genoeg ruimte voor twee Euro-pallets. Hij heeft een laadvermogen tot 1.000 kg en een aanhangergewicht van maximaal 1.500 kg.

Geknipt voor de stad.

Stel hem samen zoals u wilt. Kies uit enkele of dubbele schuifdeuren en dubbele achterdeuren of een achterklep. In de meest ruime cabine in zijn klasse geniet u van een overzichtelijk dashboard en zeer comfortabele stoelen. Als u behoefte heeft aan een praktische werkplek klapt u de middelste zitplaats in. Dit is ideaal voor een laptop.

Nu 5 jaar garantie + gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Proace City.

De ideale bedrijfsauto
Toyota Proace City

Nu voor €13.395,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitvoeringen

De Proace City en zijn verlengde versie zijn leverbaar in 4 uitvoeringen: Comfort, Cool Comfort, Professional en Innovator. Standaard beschikt hij over 2 comfortabele stoelen. U kunt ook kiezen voor een bijrijdersbank voorzien van een handige schrijftafel. Met milieubewuste benzine- of dieselmotoren zorgt hij voor een lage CO₂-emissie.

Technologie Proace City

In deze bedrijfsauto is ook een innovatief Pro-Touch 8″ Multimedia systeem aanwezig, met functies als TomTom Traffic service (inclusief 10 jaar gratis kaartupdates) en Apple Carplay.

Veiligheid

Veiligheid gaat natuurlijk voorop. Daarom beschikt hij over slimme veiligheidssystemen, zoals Pre-Collision System, Road Sign Assist, parkeercamera’s en nog veel meer. Deze veiligheidssystemen waken over de veiligheid van u en uw passagiers.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions