Toyota
Prius

Het nieuwe hybride icoon

De Toyota Prius was de eerste in serie geproduceerde hybride. Toen was het al een regelrechte sensatie. De nieuwe Prius maakt een grote stap voorwaarts met intelligent design en technologie. Hij is nog dynamischer, zuiniger en stiller geworden dan dat hij al was. Hierdoor heb je nog meer rijplezier!

Geweldige rijeigenschappen

Zijn moderne design sluit aan bij zijn geavanceerde technologie. U herkent de Prius nog steeds aan zijn iconische, driehoekige silhouet. Zijn 1,8 liter benzinemotor gaat in combinatie met een slim hybridesysteem, dat garant staat voor soepele en aansprekende rijeigenschappen. En opladen? Dat doet hij volledig zelfstandig tijdens het rijden.

Profiteer nu van €1500,- extra inruilwaarde! (geldig t/m 30-09-2020)

Het nieuwe hybride icoon
Toyota Prius

Nu voor €33.695,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Exterieur

Een modern design met uitzonderlijk efficiëntie, hoogstaand technologie en kwaliteit. Hij is zo ontworpen met het oog op een optimale luchtgeleiding. Met een nieuwe ontwikkelde Full Hybrid aandrijflijn geeft de nieuwe Prius een extra dimensie aan het hybride rijden. De accu kan meer energie opslaan en wanneer je in EV modus rijdt kan je nog langer in stilte over de weg.

Technologie

Naast Hybride is hij voorzien van technologische snufjes zoals o.a. SIPA. Hierbij parkeert hij automatisch in een door jou gekozen parkeervak. Het systeem maakt gebruik van sensoren om te bepalen of de parkeerplaats geschikt is en neemt vervolgens het sturen over. Je hoeft alleen het gas- en rempedaal te besturen. Daarnaast is hij voorzien van RCTA. Hierbij houdt hij tijdens het manoeuvreren van achter komend verkeer in de gaten. Bij mogelijk gevaar hoor je een waarschuwingssignaal en waar nodig zal hij afremmen.

Veiligheid

Het innovatieve systeem Toyota Safety Sense tilt rijassistentie naar een hoger niveau. Rond de auto zijn meer dan 20 sensoren geplaatst, die u op de hoogte houden van mogelijk gevaar zodat u direct kunt reageren – om de veiligheid van inzittenden en andere weggebruikers te optimaliseren.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions