Toyota
Prius

Het nieuwe hybride icoon

Prius was de eerste in serie geproduceerde hybride. Toen was het al een regelrechte sensatie. De nieuwe Prius maakt een grote stap voorwaarts met intelligent design en technologie. Hij is nog dynamischer, zuiniger en stiller geworden dan dat hij al was. Hierdoor heb je nog meer rijplezier!

Het nieuwe hybride icoon
Toyota Prius

Nu voor €32.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Exterieur

Een modern design met uitzonderlijk efficiëntie, hoogstaand technologie en kwaliteit. Ook heeft hij een bekende wigvormige silhouet die het aerodynamische bevorderd. Hij is zo ontworpen met het oog op een optimale luchtgeleiding.
Met een nieuwe ontwikkelde Full Hybrid aandrijflijn geeft de nieuwe Prius een extra dimensie aan het hybride rijden.  De accu kan meer energie opslaan en wanneer je in EV modus rijdt kan je nog langer in stilte over de weg.

Technologie

Naast Hybride is hij voorzien van technologische snufjes zoals o.a. SIPA. Hierbij parkeert hij automatisch door jou gekozen parkeerplaats. Het systeem maakt gebruik van sensoren om te bepalen of de parkeerplaats geschikt is en neemt vervolgens het sturen over. Je hoeft alleen het gas- en rempedaal te besturen. Daarnaast is hij voorzien van RCTA. Hierbij houdt hij tijdens het manoeuvreren achter komend verkeer in de gaten. Bij mogelijk gevaar hoor je een waarschuwingssignaal en waar nodig zal hij afremmen.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions