Toyota
Prius+

Ruime 7-zitter met automaat 

Al meer dan een miljoen mensen hebben gekozen voor de Prius om het milieu en brandstof te besparen. Met de Prius+ komen er nog meer mensen bij. Ook wanneer je meer ruimte nodig hebt kun je nu kiezen voor een milieuvriendelijke auto. Hij heeft maar liefst zeven zitplaatsen en biedt maximaal 1.750 liter bagageruimte.

De Prius+ beschikt over een 1.8 benzine motor, een elektromotor en een batterij waarin elektro-energie wordt opgeslagen. De door Toyota ontwikkelde hybride technologie optimaliseert het brandstofverbruik, namelijk 4 l/100 km, zodat deze auto op een fijne zakelijke bijtelling uitkomt.

Profiteer nu van €1500,- extra inruilwaarde! (geldig t/m 30-11-2020)

Milieuvriendelijk en ruim
Toyota Prius+

Nu voor €39.340,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Technologie van de Prius+

Geavanceerde systemen als Parking Assist en een Head Up Display, dat belangrijke informatie op uw voorruit projecteert, maken het leven aangenamer. Dit zorgt voor meer gebruiksvriendelijkheid.

Ruimte genoeg

De Prius+ biedt maximaal zeven zitplaatsen. U kunt ook kiezen voor vijf zitplaatsen en een zeer grote bagageruimte. Wilt u nog meer meenemen? Klap dan de achterste vijf zitplaatsen volledig neer. Dit brengt zelfs de mogelijkheid om twee fietsen mee te nemen.

Veiligheid

De Prius+ beschikt over Toyota Safety Sense, het door Toyota ontworpen veiligheidssysteem met functies die het autorijden makkelijker en veiliger maken. Onderdelen als Lane Departure Alert en Pre-Collision System met voetgangersdetectie zorgen er ook voor dat anderen in uw omgeving veilig zijn.

 

 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions