Toyota
Prius Hybrid Plug-In

De zuinige Prius Plug-In Hybride

Dankzij de nieuwe hybride plug-in technologie kan de Prius plug-in maar liefst 50 kilometer volledig elektrisch rijden. Dit kan tot een snelheid van 135 kilometer per uur. Wanneer het nodig is, neemt het zuinige hybride systeem het over. Zo kom je nooit onverwachts stil te staan.

Haal alles uit uw auto

Bij de vormgeving van de carrosserie is er extra aandacht besteed aan efficiëntie en prestaties. Deze auto onderscheidt zich met aerodynamische vormen en ingenieuze innovaties. Dankzij dit geavanceerde design haalt u het maximale uit elke liter brandstof.

Profiteer nu van €1500,- extra inruilwaarde! (geldig t/m 14-04-2021)

Efficiënter en zuiniger dan ooit
Toyota Prius Hybrid Plug-In

Nu voor €39.495,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom tot rust in de Prius Plug-In Hybrid

Zijn scherpgesneden LED koplampen versterken de hightech uitstraling. Geniet van het vijfzits interieur dat uitblinkt in comfort en ruimte. Het stuur is met leder afgewerkt en het dashboard heeft zijn unieke, gewelfde vorm. De bedieningselementen zijn allemaal binnen handbereik geplaatst om de auto zo gebruiksvriendelijk te maken.

De nieuwste features

Hij beschikt ook over de modernste features, zoals een groot 8″ touch-screen, waarmee u functies als navigatie, audio en spraakherkenning kunt regelen. Daarnaast kunt u de airconditioning of verwarming al laten werken, voordat de motor is gestart. Deze zijn ook te bedienen op afstand. Met het head-up display projecteert u alle belangrijke informatie op uw voorruit. Zo hoeft u uw ogen niet van de weg af te halen. Ook is er een kleuren instrumentenpaneel, dat ervoor zorgt dat u bewust accelereert en de milieuprestaties van de auto volgt. Als uw telefoon leeg is, legt u deze gewoon op de draadloze oplader (voor geselecteerde modellen).

Veiligheid

De Prius Plug-In Hybrid is uitgerust met Toyota Safety Sense, een scala aan veiligheidssystemen dat waakt over de veiligheid van u en uw passagiers.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Prius Hybrid Plug-In