Toyota
Yaris

Van slim naar state of the art

Zijn mooie vormen en stijlvolle interieur dragen bij aan een ontspannen en comfortabele rijervaring. De nieuwe Toyota Yaris heeft een dynamischer uitstraling gekregen en rijdt stiller, soepeler en veiliger dan ooit. De nieuwe  Toyota Yaris blijft herkenbaar door zijn kenmerkend design aan voor en achterzijde, moderne LED verlichting en een scala aan nieuwe lichtmetalen velgen en nieuwe kleuren.

Stijl waar je energie van krijgt

Een energiek voorkomen en een stijlvol interieur dragen bij aan een ontspannen en comfortabele rijervaring. Zo kom je ook tijdens een alledaagse rit helemaal tot rust. Het gestroomlijnde multimedia systeem, het innovatieve multi-information display en met leder afgewerkte 3-spaaks stuurwiel onderscheiden zich met een perfect ergonomisch design.

Van slim naar state of the art
Toyota Yaris

Nu voor €17.495,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Volledig vertrouwen

De nieuwe Yaris is standaard  uitgerust met Toyota Safety Sense. Actieve hulpsystemen waarmee je zelfs het drukste verkeer met volledig vertrouwen tegemoet kunt zien, ongeacht of je in de stad of op de snelweg rijdt. De Yaris is op alles voorbereidt.

Motor

De nieuwe Yaris beschikt over een ideale motor. Zo rijdt de Yaris Hybrid soepeler en stiller dan ooit en heeft de CO2-emissies in zijn klasse. Ook kan je kiezen uit 1,5 liter VVT-iE benzinemotor die krachtige prestaties en een indrukwekkend laag brandstofverbruik koppelt aan een hele comfortabele rit.

Packs a  Punch

Behalve energiek, geruisloos en comfortabel is de nieuwe Toyota Yaris Hybrid ook intelligent en betrouwbaar. In stadsverkeer kan je een groot deel van de tijd gebruik maken van de soepele elektromotor zonder dat je de accu op hoeft te laden.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions