Toyota
Land Cruiser

De legendarische Toyota

De Toyota Land Cruiser is met zijn extreem sterke ladderchassis niet voor niets een van de beste auto’s ooit gebouwd. Zeer prettig rijcomfort gaat in combinatie met ongekende prestaties in het terrein. Ook beschikt hij over maar liefst 3,5 ton trekvermogen. U rijdt hem al vanaf €93.595,- rijklaar.

Met de Land Cruiser maakt u van elke rit een onvergetelijke gebeurtenis. Het stevige interieur beschikt over verwarmde en geventileerde voorstoelen, dat het comfort hoog legt. De passagiers achterin hebben de controle over een eigen ventilatiesysteem. Ook zijn een drie-zone automatische airconditioning en achterwaarts kantelbare buitenspiegels aanwezig.

De legendarische Toyota
Toyota Land Cruiser

Nu voor €98.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doelgericht design

De Land Cruiser is het icoon van Toyota dankzij zijn vernieuwde design. U heeft nu een beter zicht op de ondergrond voor de auto, door de karakteristieke inkeping in de motorkap.

Veiligheid op elke ondergrond

Permanente 4WD is onmisbaar in zwaar terrein en vergroot de veiligheid op het asfalt. Active Traction Control zorgt ervoor dat het vermogen op de meest efficiënte manier overgebracht wordt naar de wielen. Daarnaast zijn diverse uitvoeringen voorzien van Toyota Safety Sense, een scala aan slimme systemen die de veiligheid van u en uw passagiers vergroten en het comfort verhogen.

Altijd avontuur

Bedwing het meest extreme terrein en trotseer diepe kuilen met deze Land Cruiser, dankzij zijn onverwoestbare ladderchassis en KDSS veersysteem. Hij houdt alle wielen aan de grond. Als u denkt vast te zitten, helpt Crawl Control u weer omhoog te kruipen.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions