Toyota
Land Cruiser 2024

Welkom bij ATS Autogroep, uw vertrouwde partner voor alles wat met Toyota te maken heeft. Wij zijn trots om de volledig nieuwe Toyota Land Cruiser aan u te presenteren, een terreinauto die kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid belichaamt. Ontdek het iconische erfgoed en de baanbrekende technologieën van de Toyota Land Cruiser, nu beschikbaar voor avonturiers in hart en nieren.

Een erfenis van vertrouwen

Sinds zijn geboorte in 1951 als de ‘Toyota BJ’ heeft de Land Cruiser wereldwijd faam vergaard als een transportmiddel waarop u kunt vertrouwen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. De oorspronkelijke kracht en betrouwbaarheid van de Toyota BJ leven voort in de nieuwe generatie Land Cruiser. Deze terreinauto belichaamt Toyota’s toewijding aan betrouwbaarheid, duurzaamheid en het vermogen om zelfs de ruwste wegomstandigheden te trotseren.

Wereldwijd succes

Met meer dan 11,3 miljoen verkochte exemplaren in meer dan 170 landen en regio’s, is de Toyota Land Cruiser een waar icoon en een van Toyota’s bestverkochte modellen. De nieuwe generatie bouwt voort op het succes van zijn voorgangers en introduceert verbeteringen in alle aspecten. Het nieuwe GA-F platform garandeert optimale off-road prestaties en een stevige constructie, met een stijfheid die 30% hoger ligt dan bij de vorige generatie.

Blijf op de hoogte van de nieuwe Land Cruiser

Legendarische terreinauto
Toyota Land Cruiser 2024

Nu voor

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Baanbrekende Technologieën

De nieuwe Toyota Land Cruiser is voorzien van innovatieve technologieën die uw rijervaring naar een hoger niveau tillen. De elektrische stuurbekrachtiging (EPS) zorgt voor soepele en directe besturing, terwijl de ontkoppelbare SDM-stabilisatorstang aan de voorzijde uw stabiliteit aanpast met een schakelaar op het dashboard. Dankzij upgrades in Multi-Terrain Select en de Multi-Terrain Monitor hebt u een duidelijk beeld van uw omgeving, wat resulteert in betere reactietijden, rijgedrag en comfort.

Krachtige aandrijflijnen

In West-Europa biedt de nieuwe Toyota Land Cruiser een krachtige 2,8-liter turbodieselmotor, met 204 pk vermogen en een nieuwe achttraps Direct Shift automatische transmissie. Met een geremd trekgewicht van 3.500 kg is de Land Cruiser klaar voor uw avonturen. En er is nog meer goed nieuws: in het begin van 2025 introduceert Toyota een geëlektrificeerde aandrijflijn met dieseltechnologie en 48-Volt mild hybridetechnologie, wat zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Luxe en Functionaliteit ontmoeten elkaar

Het interieur van de nieuwe Land Cruiser biedt keuze uit vijf of zeven zitplaatsen, en ademt de kracht en functionaliteit van een authentieke terreinwagen. Het design van het instrumentenpaneel en de schakelaars zijn geoptimaliseerd voor bedieningsgemak, zelfs op uitdagend terrein. U geniet van uitstekend zicht rondom dankzij de lage motorkap en ruime glasoppervlakken. De nieuwste Toyota Safety Sense-systemen zorgen ervoor dat uw rit zowel on- als off-road veilig blijft.

Toyota Land Cruiser First Edition: Een exclusieve kans

Mis de kans niet om een van de eersten te zijn die de nieuwe Toyota Land Cruiser bezit. In Europa biedt Toyota de speciale First Edition aan tijdens de eerste voorverkoopperiode vanaf oktober 2023.

Deze gelimiteerde editie, met ongeveer 3.000 exemplaren, omarmt het erfgoed van de Land Cruiser met unieke stylingkenmerken en een no-nonsense off-roadkarakter. Klassieke ronde koplampen en speciale bi-tone lakafwerkingen voor het exterieur, zoals Sand en Smoky Blue, maken deze editie extra bijzonder. Verwacht de nieuwe Toyota Land Cruiser in het eerste halfjaar van 2024 bij ATS Autogroep.
Prijzen van de nieuwe Toyota Landcruiser worden binnenkort bekend gemaakt.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions