Toyota
Hilux

Onverwoestbaar

Sinds zijn introductie in 1968 heeft de Hilux zijn sporen nagelaten. Een nieuw ontwikkelde chassis en de verbeterde constructie van de carrosserie garanderen opnieuw robuuste onverzettelijkheid. Daarnaast heeft hij een opvallend nieuw design gekregen. Hoogwaardig afgewerkt interieur en het verbeterende trekvermogen. Niks brengt hem uit evenwicht!

Onverwoestbaar
Toyota Hilux

Nu voor €19.195,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Kwaliteit en betrouwbaarheid 

De chassis en carrosserie zijn opnieuw ontworpen waardoor hij nog robuuster is geworden. Daarnaast word ook de onderzijde van de auto beter beschermd. Elk onderdeel is gemaakt om de zwaarte omstandigheden te kunnen doorstaan. De nieuwe wielerophanging geeft je het extra rijcomfort van een luxe SUV, gecombineerd met de kracht van een echte werkpaard. Tegelijkertijd heeft de auto een trekkracht van maar liefst 3,5 ton en een maximaal laadvermogen van 1 ton. 

Design van de Hilux

Krachtige vormen en scherp gesneden hoeken geeft hem een robuuste uitstraling. De brede, in de motorkap geïntregeerde grille wordt gemarkeerd door de LED koplampen, terwijl de gespierde flanken subtiel iets verraden van zijn imposante kracht.  

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions