Toyota
Hilux

Onverwoestbaar

De wereldwijd ongekend populaire Toyota Hilux heeft een compleet nieuw design gekregen, die in combinatie gaat met de nieuwste technieken. Met een efficiëntere dieselmotor en zijn ladderchassis, die nu nog sterker is, is hij krachtiger dan ooit. Hij heeft een trekcapaciteit tot maar liefst 3.500 kg en een enorme carrosseriestijfheid, ook in oneven terrein.

Maak hem zoals u wilt

Dankzij een keuze uit meerdere modellen is er voor elke klantenwens een oplossing. Afhankelijk van het model is er keuze uit 2WD en 4WD en een enkele of een dubbele cabine. De Hilux is leverbaar in 9 stoere kleuren.

Onverwoestbaar
Toyota Hilux

Nu voor €19.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De chassis en carrosserie zijn opnieuw ontworpen waardoor hij nog robuuster is geworden. Daarnaast wordt ook de onderzijde van de auto beter beschermd. De nieuwe wielerophanging geeft je het extra rijcomfort van een luxe SUV, gecombineerd met de kracht van een echt werkpaard. Elk onderdeel is gemaakt om de zwaarste omstandigheden te kunnen doorstaan. Zijn 150 pk dieselmotor zorgt voor een soepele en krachtige acceleratie en is een belangrijke factor voor het enorme trekvermogen.

Interieur

Het interieur bestaat uit materialen van hoge kwaliteit en de nieuwste technologie. De Hilux beschikt over een 7″ display, waarop u alle informatie en entertainment kan regelen. De met leder afgewerkte stoelen zorgen voor extra comfort en steun en automatische airconditioning is ook beschikbaar in de Hilux.

Veiligheid

In de Hilux Professional en Executive is het slimme veiligheidssysteem van Toyota standaard aanwezig. Toyota Safety Sense zit boordevol met veiligheidssystemen die voor de veiligheid van u en uw passagiers zorgen, zoals Pre-Collision System, Adaptive Cruise Control, Vehicle Stability Control en nog veel meer.

 

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions