Toyota
Corolla Hatchback

De compleet nieuwe Toyota Corolla

Deze meest verkochte auto ter wereld staat garant voor zeer aangename rijeigenschappen. Met zijn lagere zwaartepunt en stijvere carrosserie is hij gemaakt om te presteren. Zijn indrukwekkende, krachtige 2.0 liter High Power Hybrid motor gaat in combinatie met een sportief profiel met lichtmetalen velgen en LED-koplampen.

Comfortabele hybride

De Corolla Hatchback is als eerste Toyota leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen, die de voordelen van het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform bieden. Hij blinkt uit in puur rijplezier. In de stad geniet u van de stille elektromotor, die u nooit zelf hoeft op te laden.

Nu vanaf €404,- Private FlexLease per maand! (geldig t/m 30-11-2020)

Meer plezier dan ooit
Toyota Corolla Hatchback

Nu voor €26.395,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sportief design en slimme technologie

Dankzij sportstoelen gemaakt van hoogstaande materialen maakt de Corolla Hatchback van elke rit een comfortabele rit voor alle inzittenden. Aan de voor- en achterkant zijn LED-lichten uitgerust, die bekend staan om een superieure lichtopbrengst en een laag energieverbruik. Op het 7″ digitaal informatiedisplay vindt u alle belangrijke ritinformatie. Hiervan kunt u ook bepaalde informatie en waarschuwingsmeldingen op uw voorruit projecteren, zodat uw ogen op de weg gericht kunnen blijven.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Het innovatieve Toyota Safety Sense geeft hulpsystemen voor de bestuurder een nieuwe dimensie. De nieuwe Corolla waarschuwt u niet alleen voor potentieel gevaar, maar helpt u ook om tijdig actie te ondernemen. Zo bent u ervan verzekerd dat u en uw passagiers goed worden beschermd en wordt autorijden plezieriger dan ooit.

Meer stijl en rijplezier

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform vormt de basis voor alle toekomstige ontwikkelingen van aandrijflijnen en nieuwe modellen van Toyota. Dit platform betekent een revolutie in de manier waarop Toyota auto’s ontwerpt en produceert en is cruciaal voor de missie van Toyota om betere auto’s te bouwen, die stijlvoller zijn, plezieriger rijden en meer veiligheid bieden.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Corolla Hatchback