Toyota
Corolla

De compleet nieuwe Toyota Corolla

De meest verkochte auto ter wereld staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De beste Corolla ooit gemaakt is leverbaar als compacte en dynamische Hatchback, veelzijdige Touring Sports en elegante Sedan. Hij is terug en klaar om u te verrassen! U rijdt hem vanaf  € 23.995,- of € 180,- fiscale netto-bijtelling. Via Private Lease is hij verkrijgbaar vanaf € 349,-* per maand.

De Corolla is als eerste Toyota leverbaar met twee verschillende hybride aandrijflijnen. Beide bieden de voordelen van het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform, dat garant staat voor een enthousiaste rijbeleving. Of u nu kiest voor de sportieve, compacte Corolla Hatchback , de ruime Touring Sports of de elegante Sedan; met de nieuwe Corolla kiest u ook voor het milieubewuste gemak van hybride. Speciaal voor de zakelijke rijder is hij leverbaar vanaf € 319,-** per maand exclusief BTW.

Leverbaar vanaf 23 maart 2019!

Meestverkochte auto ter wereld staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk
Toyota Corolla

Nu voor €23.995,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Sportief en dynamisch nieuw design

Hij valt op vanuit elk oogpunt. De lage, elegant gesneden motorkap draagt bij aan een sportief profiel, met de voor- en achterzijde die zorgen voor een krachtige, brede uitstraling. Een imposante grille. LED koplampen, velgen in drie verschillende designs en verschillende bi-tone kleurstellingen maken het opvallende design compleet. En de nieuwe Corolla Touring Sports is even veelzijdig van binnen als dynamisch van buiten.

Toyota Corolla Sedan

De nieuwe Toyota Corolla Sedan 1.8 Hybrid Electric rijdt zodra de omstandigheden dat toelaten volledig elektrisch, vooral in de stad. Laden is niet nodig, want dat doet de auto zelf. Geen snoer en stekker dus. En toch een verbruik van bijna 1 op 24 gemiddeld*! (Volgens de nieuwe en meer realistische meetmethode WLTP.) De CO2-uitstoot komt uit op slechts 98 gr/km. Het systeemvermogen bedraagt 90 kW (122 pk).

/

Een nieuwe benadering voor rijplezier

Het TNGA (Toyota New Global Architecture) platform vormt de basis voor alle toekomstige ontwikkelingen van aandrijflijnen en nieuwe modellen van Toyota. Dit platform betekent een revolutie in de manier waarop Toyota auto’s ontwerpt en produceert en is cruciaal voor de missie van Toyota om betere auto’s te bouwen, die stijlvoller zijn, plezieriger rijden en meer veiligheid bieden.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Het innovatieve Toyota Safety Sense geeft hulpsystemen voor de bestuurder een nieuwe dimensie. De nieuwe Corolla waarschuwt u niet alleen voor potentieel gevaar, maar helpt u ook om tijdig actie te ondernemen. Zo bent u ervan verzekerd dat u en uw passagiers goed worden beschermd en wordt autorijden plezieriger dan ooit.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions

Downloads
Toyota Corolla