Toyota
Corolla Sedan

De nieuwste generatie Hybrid

De Corolla Sedan is voor het eerst ook leverbaar als hybride. En die levert zeer aansprekende prestaties. Terwijl de Sedan superzuinig is. Verder heeft de bestverkochte auto van de wereld alles wat u maar wenst: een volledig nieuw interieur, de modernste technologie en een next level veiligheidsuitrusting. De Corolla Sedan is klaar voor een nieuw tijdperk.

Gemaakt voor de stad en daarbuiten

De nieuwe Corolla is stijlvol, zuinig en comfortabel en komt met zijn plezierige rijeigenschappen tegemoet aan al uw wensen. Of u nu rijdt in de stad of een lange rit op de snelweg maakt; u profiteert altijd van de voordelen van de zelfopladende hybride aandrijflijn, met de betrouwbaarheid waar Toyota bekend om staat.

Bekijk hier alle acties > 

Een indrukwekkende auto
Toyota Corolla Sedan

Nu voor €29.295,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een indrukwekkend innerlijk

De nieuwe Corolla Sedan biedt meer dan alleen uitstekende rijeigenschappen. Het comfortabele interieur houdt rekening met al uw wensen, terwijl het verbeterde Toyota Safety Sense waakt over uw veiligheid. Daarbij staat de nieuwe hybride aandrijflijn garant voor spectaculaire prestaties.

Corolla Business Edition

De Corolla Business Editions zijn voorzien van alle zakelijke features die u nodig hebt én de nieuwste hybride technologie. Hij is standaard voorzien van een premium interieur, een navigatiesysteem en de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. Hierdoor rijdt u heel relaxed en met een lage CO2 uitstoot naar de zaak of naar een klant. U rijdt de Corolla Sedan al vanaf € 29.295,- of € 205,- netto bijtelling.

Slimme technologie

Met functies als spraakbediening kunt u telefoongesprekken voeren en zet u uw favoriete muziek op, zonder uw handen van het stuur te halen. Met MyT -online diensten die het leven onderweg aangenamer maken- bent u ook in de auto volledig connected.

Slimme technologie

Volledige gemoedsrust

Toyota Safety Sense is nog verder verbeterd. Met nieuwe, intelligente veiligheidsfeatures die u echt helpen een aanrijding te vermijden. Maar uiteraard houdt u altijd zelf de controle.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions