Toyota
Corolla Sedan

De nieuwste generatie Hybrid

De welbekende Corolla Sedan is nu ook leverbaar als hybride, met buitengewone prestaties. Hij is niet alleen superzuinig, ook beschikt hij over de modernste technologie en veiligheidssystemen. De bestverkochte auto maakt al uw dromen waar. De Corolla Sedan is klaar voor een nieuw tijdperk.

Geniet en profiteer

U herkent hem aan zijn elegante, vloeiende lijnen. Chromen accenten, lichtmetalen velgen en LED koplampen. De carrosserie van de nieuwe Corolla Sedan straalt onmiskenbare kracht uit. Waar u ook rijdt, u profiteert de hele rit van de voordelen van een zelfopladende hybride aandrijflijn.

Een indrukwekkende auto
Toyota Corolla Sedan

Nu voor €29.195,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een indrukwekkend innerlijk

De nieuwe Corolla Sedan biedt meer dan alleen uitstekende rijeigenschappen. Het comfortabele interieur houdt rekening met al uw wensen, terwijl het verbeterde Toyota Safety Sense waakt over uw veiligheid. Daarbij staat de nieuwe hybride aandrijflijn garant voor spectaculaire prestaties.

Corolla Business Edition

De Corolla Business Editions zijn voorzien van alle zakelijke features die u nodig hebt én de nieuwste hybride technologie. Hij is standaard voorzien van een premium interieur, een navigatiesysteem en de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. Hierdoor rijdt u heel relaxed en met een lage CO2 uitstoot naar de zaak of naar een klant.

Slimme technologie

Met functies als spraakbediening kunt u telefoongesprekken voeren en zet u uw favoriete muziek op, zonder uw handen van het stuur te halen. Met MyT -online diensten die het leven onderweg aangenamer maken- bent u ook in de auto volledig connected.

Volledige gemoedsrust

Toyota Safety Sense is nog verder verbeterd. Met nieuwe, intelligente veiligheidsfeatures die u echt helpen een aanrijding te vermijden. Maar uiteraard houdt u altijd zelf de controle.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions