Toyota
Camry Hybrid

De meest verfijnde hybride

In de Camry Hybrid geniet u van elke rit dankzij een combinatie van ruimte, luxe en een krachtige 2.5 liter motor. Samen met de elektromotor zorgt dit koppel voor uitstekende prestaties. Zijn strakke design zorgt voor een stoere look. Het lage zwaartepunt en een hoge torsiestijfheid verzekeren u van soepele rijeigenschappen.

Uitnodigend rijcomfort

Met een nieuw ontwikkelde 2.5 liter High Power Hybrid aandrijflijn (218 pk) maakt de Camry van elke rit een bijzondere beleving. Hij beschikt over een hoge brandstofefficiëntie en lage CO²-emissies. Waar u ook rijdt, u geniet altijd van een stille rit dankzij geweldige geluidsisolatie. Dankzij het TNGA-platform van Toyota heeft u een groter gevoel van controle over uw auto.

Profiteer nu van €1500,- extra inruilwaarde! (geldig t/m 30-11-2020)

De meest verfijnde hybride
Toyota Camry Hybrid

Nu voor €40.395,-

Voorraad nieuw Acties Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitnodigende interieur van de Camry Hybrid

Ook van binnen is de Camry Hybrid van hoogstaand vakmanschap. Een intelligent ontworpen cockpit met materialen van hoge kwaliteit zorgt voor uw ideale rijhouding. Daarnaast heeft elke passagier veel hoofd- en beenruimte. In de middensteun op de achterbank bevindt zich een multifunctioneel bedieningspaneel, waarmee de passagiers achterin controle hebben over functies als muziek, verwarming en airconditioning. Met 524 liter aan bagageruimte heeft u alle ruimte om de bagage van u en uw passagiers mee te nemen.

Veiligheid

Deze auto is uitgerust met Toyota Safety Sense, een compleet arsenaal aan geavanceerde technologieën die een nieuwe dimensie geven aan rij-hulpsystemen voor de bestuurder. Toyota Safety Sense omvat functies als een Pre-Collision System met voetgangersdetectie, full-range Adaptive Cruise Control en Lane Departure Alert met Steering Assist.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions