Toyota
C-HR 2024

Ontdek de nieuwe Toyota C-HR 2024

De volledig nieuwe, volgende generatie Toyota C-HR tilt de uitstekende kwaliteit en status van zijn voorganger naar een hoger niveau. Met een spectaculair design, geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen de nieuwste generatie hybride aandrijflijnen is het nieuwe model klaar om het stokje over te nemen van de eerste generatie Toyota C-HR.

De nieuwe modellen maken gebruik van de nieuwste, vijfde generatie Toyota hybridetechnologie die een toonaangevende balans van meer vermogen en lage emissies biedt en voldoet aan de behoeften van klanten in het hart van het C-segment.

Evolutie van een icoon
Toyota C-HR 2024

Nu voor €37.295,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om het gewicht van de auto te verlagen- zijn er verschillende ontwerp- en technologische maatregelen genomen, waaronder nieuwe hogesterktestalen en een nieuw ontwerp voor het panoramadak. Het vaste panoramische dak heeft twee coatings die de warmte in de winter binnen houden en oververhitting voorkomen bij zonnig zomerweer. Hierdoor is er geen conventioneel zonnescherm nodig, wat een gewichtsbesparing van 5 kg oplevert en de hoofdruimte met 3 cm verbetert. Als bijkomend voordeel hoeft de airconditioning minder te worden gebruikt om een comfortabele temperatuur te behouden.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions