Toyota
bZ4X

bZ4X, de eerste vol-elektrische Toyota.

De bZ4X staat op het e-TNGA-platform dat speciaal voor EV’s is ontworpen. De Toyota bZ4X is een ruime SUV met een grote actieradius van ruim 450 kilometer (WLTP).
bZ staat voor beyond Zero Toyota geeft hiermee aan zich niet alleen te richten op emissievrij maar ook op lucht zuiverende mobiliteit. Deze SUV is de eerste van een reeks toekomstige vol-elektrische Toyota modellen.

Veel ruimte en het nieuwe ‘steer-by-wire-systeem’

Dankzij het e-TNGA-platform beschikt de bz4X over veel interieurruimte. Zo is de bZ4X 85 mm lager dan de Toyota RAV4, terwijl de wielbasis 160 mm langer is en de motorkap 50 mm lager. Ook de overhangen voor en achter zijn korter dan bij de RAV4. Tegelijkertijd biedt de bZ4X meer ruimte en een uitstekende wendbaarheid.

Blijf op de hoogte van de bZ4X

De subsidiepot elektrische auto’s

Lees hier alles over de subsidiepot die de overheid die de overheid beschikbaar heeft gemaakt

De eerste vol elektrische Toyota
Toyota bZ4X

Nu voor €44.140,-

Voorraad nieuw Stel uw auto samen

Fotogalerij


Swipe icon

ruim aanbod
voorraad auto’s


Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daarnaast werkt de besturing zonder mechanische verbinding tussen het stuur en de voorwielen. Op basis van de input van het stuurwiel worden de wielen elektronisch bestuurd. Dankzij dit ruimtebesparende systeem biedt de auto meer beenruimte, een betere zitpositie en een gemakkelijkere in- en uitstap. Het ‘One Motion Grip-control’ stuurwiel maakt het besturen van de bZ4X gemakkelijker en maakt overpakken overbodig. Met een draai van slechts 150 graden kan ‘Full-lock’ worden bereikt.

Betrouwbaarheid en zonnepanelen in het dak

De Toyota bZ4X beschikt over optionele zonnepanelen in het dak, ook wel solar roof genoemd. Deze slaan 100% duurzaam gegenereerde zonne-energie direct op in de batterij. De zonnepanelen staan altijd aan, met of zonder ingeschakeld contact. Toyota heeft berekend dat de panelen in een heel jaar voldoende energie kunnen opwekken om maar liefst 1.800 kilometer te rijden.

Dankzij de warmtepomp blijft de betrouwbaarheid van de batterij gegarandeerd en is er nauwelijks een vermindering in actieradius in vergelijking met concurrerende modellen, ook bij lage temperaturen onder het vriespunt. Ook snelladen is mogelijk zonder dat het ten koste gaat van de veiligheid of de levensduur. Bij een 150kW snellader is opladen tot 80% mogelijk in ongeveer 30 minuten.

Occasions

Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Bekijk occasions