Toyota
C-HR

Start het avontuur met € 3.000,- éxtra inruilwaarde. En meer…

Gewaagde vormgeving, ongekende luxe en volop innovatieve veiligheidsvoorzieningen; dat maakt de Toyota C-HR tot een van de meest gewilde cross-overs van dit moment. In de populaire hybride-uitvoering rijdt u bovendien tot wel 50% van de tijd elektrisch, zónder stekker*. Tijdelijk start u het avontuur met € 3.000,- éxtra inruilwaarde. En op de C-HR Style Ultimate en Executive Ultimate loopt uw voordeel nóg verder op.

  •  Elegant en scherp design
  •  Standaard voorzien van actieve veiligheidsystemen
  •  Verkrijgbaar met zuinige en krachtige Hybrid motor
  •  Premium interieur met high-tech features

Fotogalerij


  • Toyota C HR auto van het jaar 2017
Swipe icon
  • Toyota C HR auto van het jaar 2017

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Toyota C-HR

De C-HR Style Ultimate

Alles aan de opvallende Toyota C-HR Style Ultimate is avontuurlijk. Zijn aansprekende design, de manier waarop hij reageert op elke stuurbeweging, zijn sportieve onderstel, de gretigheid waarmee hij elke rit rijdt en alle extra’s die hij biedt. Zoals het Go Plus navigatiesysteem, automatisch inparkeren, JBL premium audio, LED verlichting voor en achter. Een verwarmbaar stuurwiel, Rear Cross Traffic Alert en Blind Spot Monitor. Als u nu een proefrit maakt in de Toyota C-HR, dan ontvangt u een exclusief ‘Wild van Freek Adventure’ boek. Wat houdt u tegen?

De C-HR Executive Ultimate: de overtreffende trap van luxe

De C-HR Executive Ultimate is nóg completer dan de Style Ultimate. Hij is extra voorzien van o.a.: stijlvolle ‘Multispoke’ design lichtmetalen velgen, donkerbruine soft-touch dashboard, bekleding in bruin leder/grijs stof en luchtzuiverende Nanoe-technologie. Stap nu in de C-HR Executive Ultimate met € 1.000,- modelvoordeel én de tijdelijke Adventure Deal: € 3.000,- éxtra inruilwaarde.

* Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

Actieperiode loopt van 01-07-2019 t/m 31-08-2019 (Uiterste registratiedatum 30-09-2019). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.