Schade


Auto schadeherstel

Een glijpartij op een gladde weg, botsing of een paaltje dat u over het hoofd zag. Of een steentje tegen uw voorruit. Er bestaat ook een grote kans dat u wordt aangereden door een andere weggebruiker. Autoschade is hoe dan ook nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kunt u terecht bij onze uitstekende schadeservice.

Schade- herstel in eigen hand

U bent altijd meer dan welkom om u schade bij ons te laten herstellen. Dit geldt ook wanneer u  niet all-risk verzekerd bent. Voor u als klant zijn er veel voordelen. Zo levert u uw auto in bij uw vertrouwde ATS vestiging en zo is hij in vertrouwde handen.

Kortom alles in één hand bij uw eigen vertrouwde ATS vestiging in Zeist en Nieuwegein!

Contact met onze schadeafdeling

Uw auto weer als nieuw terug!

Autoschadeherstel is vakwerk, en maatwerk! Geen enkele schade is hetzelfde. Daarom dient het hersteld te worden door deskundige vakmensen. Bij ATS Autogroep bent u niet alleen verzekerd van service, maar ook van deskundigheid. U weet zeker dat wanneer er vervanging nodig is er uitsluitend alleen originele merk onderdelen worden gebruikt. Alleen zo blijft de kwaliteit van uw auto gegarandeerd.

Ruitreparatie

Ook voor een ster of barst in uw voorruit kunt u terecht bij de ATS Autogroep. Uiteraard helpen wij ook met het invullen van de juiste gegevens voor uw verzekeraar.

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw Toyota of Kia. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw Toyota of Kia verminderen.

Steenslag, uitdeuken, parkeerschade, etc.

Hoe zuinig u ook op u auto bent, kleine beschadiging zijn meestal niet te voorkomen. Bij ATS kunt u dergelijke kleine schades snel en voordelig laten herstellen. Wanneer er een steentje tegen uw voorruit komt, een scheur of brandgaatje in de bekleding, een deuk in het portier. Dit zijn allemaal kleine schades die u vaak niet laat repareren. Dat is zonde, want met huidige technieken is dit vaak makkelijker dan u denkt en tegen een zeer gunstig tarief.

 

Contact

U kunt in geval van schade altijd even langsrijden bij uw ATS vestiging. De schade contactpersoon kan de schade vervolgens ter plaatse beoordelen en een offerte voor u maken.  Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact met onze schadeafdeling