Onderhoud en onderdelen


Onderhoud bij ATS Autogroep

ATS Autogroep is de onderhoud en onderdelen garage voor uw Toyota of Kia in Zeist en Nieuwegein. Voor zowel reparaties en regulier onderhoud aan uw auto. Uw Kia of Toyota vergt regelmatig onderhoud zodat u veilig en zorgeloos op de weg kan begeven. Natuurlijk zijn ook andere merken in goede hangen bij ATS Autogroep. Wij stemmen onderhoud volledig af op uw type auto, bouwjaar en km-stand.

Kia & Toyota specialist

Wij zijn de Kia en Toyota specialist in de omgeving van Zeist en Nieuwegein. ATS Autogroep biedt u kwaliteit op het gebied van auto onderhoud. Zo staan wij onder andere garant voor: Betrouwbare onderdelen, concurrerende prijzen, professionele service en persoonlijke aandacht. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor APK, reparatie, bandenwissel, zomer- en wintercheck en onderdelen en accessoires.

ATS Autogroep voor professionele service

Wij bieden professionele service. Dit betekend dat we naast vakkundig personeel, betrouwbare en originele onderdelen gebruiken. Bij regulier onderhoud van reparatiewerkzaamheden kunt u altijd vertrouwen op de service en kwaliteit.

Auto onderdelen

In de omgeving van Zeist en Nieuwegein vindt u bij ATS Autogroep. Als specialist van Kia en Toyota kunnen wij u originele auto onderdelen leveren. Neem voor meer informatie over onderdelen vrijblijvend contact met ons op.

 Afspraak maken met Kia en Toyota dealer ATS 

Uw werkplaatsafspraak telefonisch of per e-mail inplannen kan via onderstaande gegevens.

ATS Zeist: 030-6981910 of info.zeist@ats-autogroep.nl
ATS Nieuwegein: 030-6042694 of info.nieuwegein@ats-autogroep.nl

Via ons digitale werkplaats planbord kunt u ook zeer eenvoudig uw werkplaatsafspraak online maken. Onze autotechnici zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s!
Staat de planning van de vestiging van uw keuze reeds volgeboekt op de door u gewenste datum? Neem dan vooral even contact met ons op. Wellicht zijn er onverhoopt mogelijkheden om u toch van dienst te kunnen zijn.