Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Maak tijdens de actieweken een proefrit met onze sterspelers en ervaar de kracht zelf.

Omdat Kia de trotse sponsor van UEFA Women’s EURO 2017 is, krijg jij tijdens de actieperiode bij een proefrit of taxatie een gratis Kia bal*. Bovendien maak je kans op kaartjes voor een wedstrijd van het UEFA Women’s EURO 2017**. Waar wacht je nog op?

Tijdens de proefrit taxeren wij jouw huidige auto meteen. Zo ligt er bij terugkomst een scherp inruilvoorstel voor je klaar. Dat is pas een één-tweetje.

Maak een proefrit Gratis taxatie

 

 

 

 

ACTIEVOORWAARDEN
Deelname aan de winactie is alleen geldig bij een daadwerkelijk gemaakte proefrit in een van de Kia-modellen of uitgevoerde taxatie aan uw huidige auto. De proefrit of taxatie dient plaats te vinden van 19 juni tot en met 6 augustus 2017. Bij een gemaakte proefrit en uitgevoerde taxatie in de actieperiode ontvangt u een gratis bal (een per persoon en zolang de voorraad strekt). U ontvangt de voetbal bij de dealer als u de proefrit heeft gemaakt of op vertoon van uw taxatiebrief. Indien u de proefrit aanvraagt via het proefritformulier op kia.com of de taxatie doet via de online taxatietool op kia.com maakt u bovendien kans op tickets voor twee personen, waarmee u een wedstrijd tijdens UEFA Women’s EURO 2017 kunt bezoeken. Gedurende de actieperiode selecteert Kia Motors Nederland geheel willekeurig de winnaars van de tickets en neemt contact met ze op. Wanneer geen contact is opgenomen op 6 augustus 2017, betekent dit dat u geen prijs gewonnen heeft. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs betreft twee tickets voor het UEFA Women’s EURO 2017. De winnaars ontvangen de tickets op hun thuisadres.

Terug naar overzicht