Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Maatregelen ATS omtrent Coronavirus

Beste relatie,

Ook wij realiseren ons hoe ingrijpend de maatregelen en de gevolgen omtrent het Coronavirus zijn. ATS Autogroep neemt de adviezen van het RIVM en de GGD zeer serieus en neemt daarom maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de officiele RIVM richtlijnen.

Naast maatregelen op gebied van hygiëne hebben wij onderstaande maatregelen genomen: 

 • Wij schudden tijdelijk geen handen meer;
 • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand als wij met u in gesprek zijn;
 • Wij volgen strikt alle protocollen omtrent handen wassen op;
 • Wij beschikken over extra zeep en papieren doeken voor eenmalig gebruik.

Wij kunnen ons voorstellen dat bovenstaande wellicht afstandelijk overkomt, zo bedoelen wij het uiteraard niet. Een en ander is in belang van uw – en onze veiligheid. Wij, als ATS, gaan hier zeer serieus mee om en vertrouwen erop dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Veelgestelde vragen en antwoorden

 • Mijn auto heeft onderhoud nodig / heeft schade / moet gerepareerd worden. Kan ik bij jullie terecht?
  U bent van harte welkom bij ons. Wij zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden.
 • Ik wil een proefrit maken, is dit veilig?
  Auto’s die worden ingezet voor een proefrit worden voor en na gebruik gereinigd met speciale aandacht voor stuur, deurgrepen, schakelpook en touchscreen.
 • Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte auto, maar ik wil/kan niet naar de showroom gaan. Zijn er andere mogelijkheden?
  Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail verder. Een eventuele proefrit op locatie is, in overleg en binnen een straal van 15 kilometer vanaf de vestiging, ook mogelijk. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Wij volgen de berichtgeving over het coronavirus van overheid en RIVM op de voet en passen onze maatregelen indien nodig uiteraard direct aan. Dank voor uw medewerking en begrip, als zaken in deze bijzondere tijd wat anders lopen dan u gewend bent van ons.
Heeft u andere vragen? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

We doen er alles aan om bereikbaar te blijven voor onze klanten. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat daarbij voorop. We hopen op uw begrip. Samen maken we het verschil, laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijden.

Met vriendelijke groet,
Alle medewerkers ATS Autogroep

Terug naar overzicht