Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER

De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en we overdrijven niet als we zeggen dat 2020 voor ons allemaal een bijzonder jaar was. In het jaar van ‘het nieuwe normaal’ zien we elkaar (noodgedwongen) minder en moeten we alles net even anders doen dan we gewend zijn. Daarom heeft ook onze feestelijke decembermaand dit jaar een iets andere insteek.

Traditiegetrouw profiteert u van de vele voordelen op een gebruikte Kia. Gaat u liever nieuw het jaar in? Natuurlijk hebben wij ook hoge kortingen op onze nieuwe Kia’s en voorraadmodellen. Maar dat is nog niet alles… 

MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER: NOMINEER UW ‘STER VAN 2020’ & WIN

Wij willen iemand in uw omgeving de kans geven op een ‘December to Remember’.
Dat kan een vriend of familielid zijn, maar bijvoorbeeld ook die ene juf of verpleegkundige. Wie verdient in uw ogen een ‘December to Remember’?

Wie nomineert u als ‘Ster van 2020’?
Degene die u nomineert, maakt kans op de hoofdprijs of andere mooie prijzen. En het leuke is, ook ú maakt meteen kans op de hoofdprijs!

Nomineer ‘uw ster’ als volgt:
Stuur uw nominatie in via onderstaand formulier samen met uw eigen contactgegevens.
Wij laten u in januari weten of u in de prijzen bent gevallen!

 

 

 

Nomineer uw 'Ster van 2020'

Wordt het voor u ook een December to Remember?
Wellicht wint u een van de mooie prijzen! Anders zullen wij u, indien u hierin geïnteresseerd bent, een zeer goed inruilaanbod doen voor onze gebruikte, nieuwe en actie modellen.

Wij hebben zodra onze showrooms weer open zijn een heerlijke fles wijn voor u klaar staan.

Terug naar overzicht