Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Vernieuwde voor- en achterzijde

De vernieuwde Ceed-modellen krijgen een compleet nieuwe voorkant, waarop het gloednieuwe Kia-logo prijkt, het symbool voor ‘Movement that inspires’. De iconische Tiger Nose grille heeft nu een zwarte hoogglansafwerking met details van satijnchroom. Ook wordt er een nieuwe, gesloten grille met een opvallende afwerking in contrasterende patronen toegepast op de plug-in hybrids.

Aan beide zijden van de voorbumper bevinden zich twee grote luchtinlaten, voor een betere efficiëntie en een sportievere look. Daarnaast heeft het onderste luchtinlaatrooster een satijnchroomafwerking gekregen en hebben de luchtinlaten vloeiende lijnen die doorlopen tot in de voorste wielkasten.

Ook op de vernieuwde achterzijde is het nieuwe Kia-logo aanwezig tussen de LED-achterlichtunits. De nieuwe, hoogglans zwarte diffuser geeft de achterbumper een sportievere uitstraling.

Interieur

Het hoogwaardige interieur van de vernieuwde Ceed-modellen is ook aangepast en beschikt nu over fijn aanvoelende materialen, verfijnde en rustgevende kleurstellingen en een indeling die is ontworpen om alle inzittenden op hun gemak te stellen.

Terug naar overzicht