Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Beste relatie,

Ook wij realiseren ons hoe ingrijpend de maatregelen en de gevolgen omtrent het Coronavirus zijn. ATS neemt de adviezen van het RIVM en de GGD zeer serieus en neemt daarom maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de officiële landelijke rijksoverheidsmaatregelen en  RIVM richtlijnen.

WERKPLAATSAFSPRAKEN

Onze werkplaatsen blijven open, aangezien deze dienstverlening in onze branche ook essentieel is voor mensen werkzaam in vitale beroepen in onder andere: gezondheidszorg, foodsector,  veiligheidsdienstverlening etc..

Alle werkplaatsafspraken zullen dan ook doorgang vinden voor al onze klanten. Dat wil zeggen dat zowel reeds geplande afspraken als nieuw in te plannen werkplaatsafspraken kunnen doorgaan.

 Bent u niet in de gelegenheid of  in staat zelf de auto te brengen, informeer naar onze haal en brengservice 

SHOWROOMBEZOEK.

Wij verwelkomen u graag weer persoonlijk in de showroom! Maak nu een showroomafspraak voor na 2 maart.

Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren over de auto waar u meer over wilt weten, of die u online heeft samengesteld. Natuurlijk bent u ook vrijblijvend welkom in onze showroom. Wilt u een van onze showrooms bezoeken na 2 maart? Maak dan nu alvast uw afspraak!

Dank voor uw medewerking en begrip, als zaken in deze bijzondere tijd wat anders lopen dan u gewend bent van ons.
Heeft u andere vragen? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

 

We doen er alles aan om bereikbaar te blijven voor onze klanten. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat daarbij voorop. We hopen op uw begrip. Samen maken we het verschil, laten we goed op elkaar en onszelf passen in deze onzekere tijden.

Terug naar overzicht