Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Kia Picanto X-Line

  Kia breidt de uiterst succesvolle Picanto-familie uit met de X-Line

  Deze uitvoering is geïnspireerd op de SUV’s van Kia: De Sportage en de Sorento. De nieuwe uitvoering beleeft zijn première op 12 september op de internationale autoshow IAA in Frankfurt. De verkoop van de nieuwe Picanto start in het vierde kwartaal van 2017. Prijzen worden later bekend gemaakt. 

  Lees verder
 • Kia’s nieuwe teaser onthult in Frankfurt

  Kia onthult op 12 september aanstaande op de autoshow van Frankfurt (IAA) een totaal nieuw ontworpen concept car. De auto is ontworpen in het Europese designcentrum van Kia, op slechts 500 meter afstand van de plek van de onthulling. Met dit prototype worden de contouren van de nieuwste generatie Kia C’eed duidelijk zichtbaar. 

  Lees verder
 • Onze “Green Machine” De Toyota Prius!

  Met een overweldigend verbruik van 1,0 l/100 km en een CO2- emissie van slechts 22 gr/km gemiddeld, wint de Toyota Prius Plug-in Hybrid de ADAC EcoTest. Dat niet alleen hij is ook nog eens een imponerende koploper met een ongekende voorsprong op nummer 2!

  Lees verder
 • Kia sponsor van UEFA Europa Leage

  Kia is de nieuwste Official Partner van de UEFA Europa League. De samenwerking is vandaag officieel beklonken. Het driejarige sponsorschap gaat in vanaf seizoen 2018/2019 en loopt tot en met de UEFA Europa League-finales in 2021. 

  Lees verder
 • De Toyota Auris Energy Challenge, win één van de e-bikes!

  De Auris Energy Challenge loopt van 1 augustus tot en met 30 september 2017. Het doel, wat in de praktijk ook haalbaar is gebleken, is om minimaal 50% elektrisch te rijden tijdens deze proefrit. Na het maken van de proefrit ontvang je een gratis powerbank, én maak je kans op een van de tien e-bikes!

  Lees verder
 • kia winnaar jd power onderzoek

  Kia winnaar JD Power kwaliteitsonderzoek 2017

  “En de winner is” Kia ! Volgens het kwaltiteitsonderzoek van JD Power is Kia de absolute winnaar in autofabrikantenland. In alle segmenten mag deze autofabrikant met de hoogste notering award naar huis! Chapeau Kia met de eerste plaats!

  Lees verder
 • Kia Stonic officiële persfoto

  Officieel persbericht: Kia Stonic de nieuwste Crossover

  Kia’s laatste familielid is de allernieuwste Crossover in het B segment: De Stonic! Tijdens een speciale perslaunch is de Stonic officieel geïntroduceerd aan de internationale en nationale pers. De Stonic een frisse en eigentijdse verschijning wat zeker een verrijking is voor het modellengamma van Kia.

  Lees verder
 • Gratis Kia bal bij een proefrit of taxatie

  Omdat Kia de trotse sponsor van UEFA Women’s EURO 2017 is, krijg jij tijdens de actieperiode bij een proefrit of taxatie een gratis Kia bal*. Bovendien maak je kans op kaartjes voor een wedstrijd van het UEFA Women’s EURO 2017**.

  Lees verder
 • Nieuwe Kia Picanto

  De Kia Picanto was natuurlijk al een compacte auto, maar deze nieuwe generatie geeft je het idee dat hij groter is! Echter is dat maar een optische illusie. Hij is van de buitenkant niet gegroeid, maar aan de binnenkant heb je meer ruimte.
  Daarnaast komt er een sportieve GT line uit van de Picanto. Voor de snelle jongens!

  Lees verder
 • Toyota Yaris 2017

  Nieuwe Toyota Yaris

  Toyota voegt met de nieuwe Yaris een volgend hoofdstuk toe aan zijn successtory. Je krijgt van alles meer. Zo levert Toyota nu standaard Toyota Safety Sense (TSS); een pakket actieve veiligheidssystemen.

  Lees verder
 • Toyota safety sense

  Op de Autosalon van Genève introduceerde Toyota niet alleen de nieuwe modellen, maar ook een geheel nieuw veiligheidssysteem welke toegepast zal gaan worden op alle nieuwe modellen! Wij zijn enthousiast. Benieuwd waarom? Lees gauw verder!

  Lees verder