Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • De nieuwe Toyota AYGO is er! Unieke X-first uitvoering voor € 14.945,-

  Met een nóg opvallender design en een luxer en stiller interieur. Met de unieke AYGO X-first (slechts 500 exemplaren) voor een speciale prijs, voor de mensen die er snel bij zijn!

  Lees snel verder!

  Lees verder
 • Vier de zomer met Kia!

  Kia maakt je zomer onvergetelijk met het Kia Zomerfestival. Raampje open, zon op je arm
  en de frisse wind door je nieuwe auto.. klinkt dat niet heerlijk?

  Tijdens het Kia Zomerfestival profiteer je van voordeel tot maar liefst € 3.200,-. Doe een vrijblijvende taxatie, ontdek jouw voordeel en profiteer!

  Lees verder
 • Milieuzones in opkomst

  Milieuzones: veel steden weren oudere dieselauto’s uit hun stadscentra ter bescherming van de luchtkwaliteit. Vrachtwagens, maar steeds vaker ook personenauto’s. Stevige boetes moeten de maatregelen kracht bijzetten. Maar hoe je zo’n milieuzone herkent en hoe de controle plaatsvindt, dat mag elke gemeente zelf bepalen. Met een hoop onduidelijkheid tot gevolg.

  Lees verder
 • Is jouw Toyota fris en helder voor de zomer?

  Voordat je echt helemaal kunt ontspannen op je vakantieadres maakt jouw Toyota eerst nog een flink aantal kilometers. Volg deze tips op en jouw Toyota brengt je waar je ook maar heen wilt. Of het nu in de Alpen, de Provence of in Toscane is.

  Lees verder
 • Absolute bestseller Kia Sportage nu ook hybrid!

  Kia’s absolute bestseller: Kia Sportage is  zowel in Nederland als wereldwijd een populaire auto. Deze SUV wordt geupgrade met de allernieuwste veiligheid en rijhulpsystemen en meteen is het interieur opgefrist en aan de buitenkant wat kleine details!

  Lees verder
 • Nieuwe auto kopen? Timing kan geld schelen

  Door wijzigingen in Europese richtlijnen wat betreft het meten van het brandstof verbruik van elke nieuwe auto komen na de nieuwe metingen de verbruikscijfers volgens de overheid dichter bij de realiteit. Maar door de nieuwe meting worden alle nieuwe auto’s duurder.

  Lees verder
 • Wat moet er verplicht mee in de auto in Frankrijk?

  Ga je met de auto op vakantie naar Frankrijk, houd er dan rekening mee dat je een aantal items verplicht mee wilt nemen. Denk bijvoorbeeld aan een alcoholtester. We zetten de verplichte producten voor je op een rij.

  Lees verder
 • Voordelen en condities Kia Family Card verlengen

  Controleer of uw Kia Family Card nog geldig is, verlengen kan tot 30 juni 2018 nog gratis. De Kia Family Card en gratis blijven profiteren van de voordelen zoals, gratis Kia Pechhulp ; de K.I.W, gratis winter en zomercheck en vele andere voordelen. Nog geen Kia Family Card in bezit vraag deze voor 30 juni a.s. nog kosteloos aan zodat uw verzekerd bent van onder ander de gratis Kia Internationale Wegenhulp.

  Lees verder
 • Tips voor een ontspannen autovakantie

  Met de auto op vakantie geeft het ultieme gevoel van vrijheid!

  Inpakken, instappen en gaan. Met deze tips laat je onderweg niets aan het toeval over. Dat is écht zorgeloos vakantie vieren.

  Lees verder
 • Verzegel de lak van de auto en behoud daarmee de glans en kleur!

  Wanneer je een Waxoyl behandeling met 100Plus of GlazeGard uitvoert op een auto, dan verzegel je de laklaag van de auto en krijgt deze een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Deze verzegeling zorgt er voor dat de lak bescherm is tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf.

  Lees verder
 • Uitnodiging Kia Stinger Driving Experience – Boek hier uw Stinger proefrit!

  Tijdens de Stinger Experience week geven wij u heel vrijblijvend de kans uw zintuigen te prikkelen tijdens uw eigen Stinger Experience ervaring.

  Mogen wij u begroeten bij  onze vestiging in Zeist tijdens de Kia Stinger Experience Week voor uw eigen Stinger proefrit?

  Lees verder
 • Dit is de volledig nieuwe Toyota RAV4!

  Toyota onthult de volledig nieuwe, vijfde generatie Toyota RAV4! De veelzijdige SUV maakt zijn werelddebuut op de New York International Auto Show 2018. Het is de eerste RAV4 die op het modulaire voertuigplatform Toyota New Global Architecture (TNGA) staat. De RAV4 blijft trouw aan zijn erfgoed als pionier van het SUV-segment en maakt grote stappen op het gebied van rijeigenschappen, veiligheid en aandrijflijnen.

  Lees verder
 • Top 5 APK afkeurpunten

  Tijdens de APK wordt de auto onderworpen aan een aantal verplichte keuringseisen. Indien de auto niet aan deze keuringseisen voldoet en blijkt dat de auto gerepareerd moet worden, wordt de wagen afgekeurd en mag deze niet meer de weg op. Vervolgens heb je twee maanden de tijd om de auto te laten repareren en herstellen.

  Lees verder
 • Nieuwe Toyota Auris maakt zijn debuut op Autosolon Genève

  Tijdens de Autosolon Genève, maakte de nieuwe Auris zijn werelddebuut. Het model zal op de markt verschijnen in twee hybride aandrijflijnen. De Auris blijft vanbuiten herkenbaar als Auris, maar toch is het hele design op de schop gegaan. De Auris is voorzien van ledkoplampen waarin dagrijverlichting is verwerkt. Achterop vinden we ledlichten van een nieuw ontwerp.

  Lees verder