Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Absolute bestseller Kia Sportage nu ook hybrid!

  Kia’s absolute bestseller: Kia Sportage is  zowel in Nederland als wereldwijd een populaire auto. Deze SUV wordt geupgrade met de allernieuwste veiligheid en rijhulpsystemen en meteen is het interieur opgefrist en aan de buitenkant wat kleine details!

  Lees verder
 • Nieuwe auto kopen? Timing kan geld schelen

  Door wijzigingen in Europese richtlijnen wat betreft het meten van het brandstof verbruik van elke nieuwe auto komen na de nieuwe metingen de verbruikscijfers volgens de overheid dichter bij de realiteit. Maar door de nieuwe meting worden alle nieuwe auto’s duurder.

  Lees verder
 • Wat moet er verplicht mee in de auto in Frankrijk?

  Ga je met de auto op vakantie naar Frankrijk, houd er dan rekening mee dat je een aantal items verplicht mee wilt nemen. Denk bijvoorbeeld aan een alcoholtester. We zetten de verplichte producten voor je op een rij.

  Lees verder
 • Voordelen en condities Kia Family Card verlengen

  Controleer of uw Kia Family Card nog geldig is, verlengen kan tot 30 juni 2018 nog gratis. De Kia Family Card en gratis blijven profiteren van de voordelen zoals, gratis Kia Pechhulp ; de K.I.W, gratis winter en zomercheck en vele andere voordelen. Nog geen Kia Family Card in bezit vraag deze voor 30 juni a.s. nog kosteloos aan zodat uw verzekerd bent van onder ander de gratis Kia Internationale Wegenhulp.

  Lees verder
 • Tips voor een ontspannen autovakantie

  Met de auto op vakantie geeft het ultieme gevoel van vrijheid!

  Inpakken, instappen en gaan. Met deze tips laat je onderweg niets aan het toeval over. Dat is écht zorgeloos vakantie vieren.

  Lees verder
 • Verzegel de lak van de auto en behoud daarmee de glans en kleur!

  Wanneer je een Waxoyl behandeling met 100Plus of GlazeGard uitvoert op een auto, dan verzegel je de laklaag van de auto en krijgt deze een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Deze verzegeling zorgt er voor dat de lak bescherm is tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf.

  Lees verder
 • Uitnodiging Kia Stinger Driving Experience – Boek hier uw Stinger proefrit!

  Tijdens de Stinger Experience week geven wij u heel vrijblijvend de kans uw zintuigen te prikkelen tijdens uw eigen Stinger Experience ervaring.

  Mogen wij u begroeten bij  onze vestiging in Zeist tijdens de Kia Stinger Experience Week voor uw eigen Stinger proefrit?

  Lees verder
 • Dit is de volledig nieuwe Toyota RAV4!

  Toyota onthult de volledig nieuwe, vijfde generatie Toyota RAV4! De veelzijdige SUV maakt zijn werelddebuut op de New York International Auto Show 2018. Het is de eerste RAV4 die op het modulaire voertuigplatform Toyota New Global Architecture (TNGA) staat. De RAV4 blijft trouw aan zijn erfgoed als pionier van het SUV-segment en maakt grote stappen op het gebied van rijeigenschappen, veiligheid en aandrijflijnen.

  Lees verder
 • Top 5 APK afkeurpunten

  Tijdens de APK wordt de auto onderworpen aan een aantal verplichte keuringseisen. Indien de auto niet aan deze keuringseisen voldoet en blijkt dat de auto gerepareerd moet worden, wordt de wagen afgekeurd en mag deze niet meer de weg op. Vervolgens heb je twee maanden de tijd om de auto te laten repareren en herstellen.

  Lees verder
 • Nieuwe Toyota Auris maakt zijn debuut op Autosolon Genève

  Tijdens de Autosolon Genève, maakte de nieuwe Auris zijn werelddebuut. Het model zal op de markt verschijnen in twee hybride aandrijflijnen. De Auris blijft vanbuiten herkenbaar als Auris, maar toch is het hele design op de schop gegaan. De Auris is voorzien van ledkoplampen waarin dagrijverlichting is verwerkt. Achterop vinden we ledlichten van een nieuw ontwerp.

  Lees verder
 • Nieuw model AYGO heeft opvallend design

  Toyota introduceert  een nieuw model AYGO  tijdens de Autosolon in Genève (8-18 maart 2018), daar zal hij tevens zijn werelddebuut maken. De AYGO is versterkt met een nog karakteristieker design. Hij straalt plezier uit en heeft verbeterde rijeigenschappen.

  Lees verder
 • Nieuwe Kia Ceed: Dynamisch, innovatief en op-en-top Europees

  De nieuwe Kia Ceed zal zijn werelddebuut maken op de Autosalon van Genève, samen met een tweede lid van zijn familie. De nieuwe Ceed biedt innovatieve technologie, een sportieve vormgeving geïnspireerd op de Stinger en een meer dynamischer rijervaring.

  Lees verder
 • Kia ATS Zeist bekroond tot Kia Topdealer 2018

  Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geëvalueerd. Naast de realisatie van de doelstellingen wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto, als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Auto Totaal Service Zeist heeft zich hierin weten te onderscheiden, een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers!

  Lees verder
 • KIA SP CONCEPT GEPRESENTEERD

  In New Delhi heeft Kia de SP concept aan het publiek voorgesteld. Een nieuwe auto die komende dagen zal schitteren op de beursvloer in India. Vorige maand liet Kia via een paar schimmige foto’s van de concept car zien, dat hij gepresenteerd zou worden op de beurs in India. Deze auto zal geen Europese toekomst hebben. 

  Lees verder