Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Opvallende verkeersregels Spanje

  Bekijk de andere opvallende verkeersregels in Spanje.

  Lees verder
 • Opvallende verkeersregels Duitsland

  Ga je op vakantie naar Duitsland? Of kom je er doorheen op weg naar je eindbestemming? Bekijk dan de opvallende verkeersregels.

  Lees verder
 • Vakantie: Opvallende verkeersregels Frankrijk

  Op vakantie naar Frankrijk? Bekijk dan alle opvallende verkeersregels van Frankrijk.

  Lees verder
 • Ga je met je Toyota op vakantie? Tien tips voor een veilige autoreis!

  Wil je goed voorbereid en veilig met je Toyota op reis? Met deze tien tips kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. Inpakken, instappen en rijden maar!

  Lees verder
 • Tien tips voor een veilige autoreis!

  Wil je goed voorbereid en veilig met je Kia op reis? Met deze tien tips kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. Inpakken, instappen en rijden maar!

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Kia e-Soul bekend!

  Kia start met de verkoop van de nieuwe e-Soul. De elektrisch aangedreven urban crossover wordt in Nederland standaard geleverd met een krachtige 64 kWh-batterij, die goed is voor een actieradius van maar liefst 452 km (WLTP). De prijzen beginnen bij 42.995 euro. 

  Lees verder
 • Toyota introduceert volledige elektrische versies PROACE en nieuwe PROACE City

  De elektrische Toyota bestelwagens zullen in 2020 en 2021 naar Nederland gaan komen. Met dit uitgebreide bedrijfswagen aanbod is Toyota een nog sterkere speler die ruim 76 procent van de marktvraag bestrijkt!

  Lees verder
 • Toyota laat zich van sportiefste kant zien op Goodwood Festival of Speed

  Dat Toyota sportiever is dan ooit, wordt nog maar eens duidelijk op het aanstaande Goodwood Festival of Speed (4-7 juli 2019). Op het vermaarde internationale autosportfestival zijn zowel de nieuwe Toyota GR Supra als de raceversie hiervan voor het circuit – de GR Supra GT4 Concept – te zien. En ook de Toyota TS050 HYBRID met startnummer 8 die onlangs de 24 uur van Le Mans won, maakt zijn opwachting, evenals een speciale driftversie van de GR Supra.

  Lees verder
 • Antonius Ziekenhuis mini electrische Toyota rijker!

  Ook de allerkleintjes zijn voorzien van extra mobiliteit op de kidsafdeling van het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.
  De oranje SUV is een gift namens Toyota ATS Nieuwegein!

  Lees verder
 • Geef je diesel op en maak kans op een nieuwe Corolla Hybrid Electric

  We willen allemaal schonere lucht, voor onszelf en onze kinderen. Maar onbedoeld stoten veel dieselauto’s nog meer roet uit dan je denkt. Dus kom maar op met al die diesels! We trekken er 10 uit. De meest smerige daarvan rijdt op 18 mei gratis weg in een compleet nieuwe Toyota Corolla Hybrid Electric.

  Lees verder
 • Kia ontwikkelt speciale app voor elektrische voertuigen

  Kia werkt aan nieuwe technologie waarmee je verschillende prestatie-bepalende instellingen van een elektrisch aangedreven voertuig kunt wijzigen via een smartphone-app. Het gaat hier om een primeur in de auto-industrie. Kia verwacht deze technologie op toekomstige modellen toe te passen.

  Lees verder
 • Kom naar de Go Toyota Experience op 18 en 19 mei!

  18 en 19 mei is het zover: de Go Toyota Experience! Een exclusief en zomers event dat in het teken staat van alles dat Toyota te bieden heeft. En dat is nogal wat. Je kunt rijden in onze Toyota modellen, in ons Toyota World museum de geschiedenis van Toyota beleven of ervaren hoe is het is om met onze vooruitstrevende Mirai te rijden op waterstof.

  Lees verder
 • Vernieuwde Toyota Prius

  De nieuwe Toyota Prius is er! Ons hybride icoon en de succesvolste zelfopladende auto ter wereld is verder verbeterd. De nieuwe Toyota Prius heeft bijvoorbeeld een strakker design door nieuwe koplampen met Bi-LED-technologie en vernieuwde achterlichten. Ze benadrukken de breedte achter en daardoor heeft de nieuwe Prius een dikke uitstraling.

  Lees verder
 • Volledig elektrische Kia e-Soul maakt Europees debuut in Genève

  De nieuwe Kia e-Soul brengt emissievrij vermogen met een grote actieradius naar het segment van de urban crossovers. Het derde elektromodel voor wereldwijde verkoop beleeft zijn Europese debuut tijdens de Autosalon van Genève 2019, die in maart plaatsvindt. Kia heeft de derde generatie van zijn innovatieve urban crossover nog unieker gelijnd en nog dynamischer gemaakt. De e-Soul heeft het iconische design en het speelse karakter van zijn voorgangers, maar is in Europa uitsluitend met elektrische aandrijving leverbaar.

  Lees verder