Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Dit is de volledig nieuwe Toyota RAV4!

  Toyota onthult de volledig nieuwe, vijfde generatie Toyota RAV4! De veelzijdige SUV maakt zijn werelddebuut op de New York International Auto Show 2018. Het is de eerste RAV4 die op het modulaire voertuigplatform Toyota New Global Architecture (TNGA) staat. De RAV4 blijft trouw aan zijn erfgoed als pionier van het SUV-segment en maakt grote stappen op het gebied van rijeigenschappen, veiligheid en aandrijflijnen.

  Lees verder
 • Top 5 APK afkeurpunten

  Tijdens de APK wordt de auto onderworpen aan een aantal verplichte keuringseisen. Indien de auto niet aan deze keuringseisen voldoet en blijkt dat de auto gerepareerd moet worden, wordt de wagen afgekeurd en mag deze niet meer de weg op. Vervolgens heb je twee maanden de tijd om de auto te laten repareren en herstellen.

  Lees verder
 • Nieuwe Toyota Auris maakt zijn debuut op Autosolon Genève

  Tijdens de Autosolon Genève, maakte de nieuwe Auris zijn werelddebuut. Het model zal op de markt verschijnen in twee hybride aandrijflijnen. De Auris blijft vanbuiten herkenbaar als Auris, maar toch is het hele design op de schop gegaan. De Auris is voorzien van ledkoplampen waarin dagrijverlichting is verwerkt. Achterop vinden we ledlichten van een nieuw ontwerp.

  Lees verder
 • Nieuw model AYGO heeft opvallend design

  Toyota introduceert  een nieuw model AYGO  tijdens de Autosolon in Genève (8-18 maart 2018), daar zal hij tevens zijn werelddebuut maken. De AYGO is versterkt met een nog karakteristieker design. Hij straalt plezier uit en heeft verbeterde rijeigenschappen.

  Lees verder
 • Nieuwe Kia Ceed: Dynamisch, innovatief en op-en-top Europees

  De nieuwe Kia Ceed zal zijn werelddebuut maken op de Autosalon van Genève, samen met een tweede lid van zijn familie. De nieuwe Ceed biedt innovatieve technologie, een sportieve vormgeving geïnspireerd op de Stinger en een meer dynamischer rijervaring.

  Lees verder
 • Kia ATS Zeist bekroond tot Kia Topdealer 2018

  Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geëvalueerd. Naast de realisatie van de doelstellingen wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto, als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Auto Totaal Service Zeist heeft zich hierin weten te onderscheiden, een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers!

  Lees verder
 • KIA SP CONCEPT GEPRESENTEERD

  In New Delhi heeft Kia de SP concept aan het publiek voorgesteld. Een nieuwe auto die komende dagen zal schitteren op de beursvloer in India. Vorige maand liet Kia via een paar schimmige foto’s van de concept car zien, dat hij gepresenteerd zou worden op de beurs in India. Deze auto zal geen Europese toekomst hebben. 

  Lees verder
 • Productieproces van de allereerste Yaris GRMN

  Benieuwd hoe de allereerste Toyota Yaris GRMN : ‘de Yaris GRMN ZERO ZERO ONE’ is gemaakt. Lees hier alles over het custome made productieproces inclusief video

  Lees verder
 • De Toyota Kerstkans winnaars zijn bekend!

  De gelukkige winnaars van de Jumbo cadeaukaarten t.w.v. € 100,- zijn bekend. We willen graag iedereen bedanken voor hun deelname en feliciteren de winnaars van harte met hun prijs!

  Lees verder
 • Autobelasting 2018 omhoog door CO2 maatregel?

  Vanaf 2018 worden nieuwe auto’s volgens een nieuwe normering getest op onder andere de CO2 uitstoot. Heeft dit gevolgen voor de autobelasting 2018? Aan de hand van de CO2-uitstoot wordt immers de hoogte van de BPM (belasting van personenauto’s en motorrijwielen) vastgesteld. De CO2-waarde is dus ook bepalend voor de consumentenprijs en de fiscale bijtelling bij zakelijk gebruik.

  Lees verder
 • ATS AUTOGROEP ONTVANGT ‘ERKEND DUURZAAM’ PLUS CERTIFICAAT

  Beide vestigingen van ATS Autogroep, t.w. Zeist en Nieuwegein, voldoen nu aan de eisen die het Erkend Duurzaam Plus certificaat stelt! Hiermee behoort ATS tot de kopgroep van bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

  Lees verder
 • GRATIS TOYOTA HYBRIDE UPGRADE. NU TOT € 2.700,- VOORDEEL!

  Voor hetzelfde geld een Hybride!

  Bij de Yaris, Auris en Toyota C-HR krijgt u nu namelijk een free upgrade naar hybride. Uw voordeel kan oplopen tot € 2.700,-!

  Lees verder
 • EURO NCAP bekroond Kia Stonic en Stinger als superveilig!

  De nieuwe Kia Stinger sportsedan en de compacte crossover Stonic zijn door Euro NCAP bekroond met de maximale veiligheidsscore van vijf sterren. De topscore geldt voor alle uitvoeringen van de Stinger en voor alle Stonic-modellen met het optionele pakket met slimme actieve veiligheidssystemen.

  Lees verder
 • Doe de Toyota C-HR Energy Challenge en maak kans op een e-bike

  Durf jij de uitdaging aan? Doe dan de C-HR Energy Challenge! Ga de uitdaging aan om meer dan 50% van de tijd elektrisch te rijden tijdens de proefrit en maak kans op een Electrified S VANMOOF e-bike t.w.v. € 2.998,-! 

  Lees verder