Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • 2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN

  Komt u uw droomauto uitzoeken tijdens 2e Pinksterdag? Bij ons altijd een wisselende voorraad occasions! In onze ruim opgezette showrooms bent u ook weer gewoon zonder afspraak van harte welkom. Speciaal tijdens het Pinksterweekend profiteert u van extra Pinkstervoordeel bij aanschaf van een occasion of nieuwe auto!

  Lees verder
 • ACTIE: Upgrade gratis naar een hybride!

  Bij Toyota profiteert u nu tijdelijk van een gratis overstap naar hybride, de grootste actie van het jaar!

  Lees verder
 • Toyota onthult concept van de nieuwe Toyota bZ4X

  Toyota onthult concept van de nieuwe Toyota bZ4X, de elektrische SUV die halverwege 2022 wordt verwacht.

  Lees verder
 • Toyota Mirai wordt nu geleverd met Advanced Drive

  Toyota lanceert: Advanced Drive. Een zelfrijdend systeem in een auto die rijdt op waterstof. Hoe modern wil je het hebben?

  Lees verder
 • Toyota onthuld: de nieuwe Toyota GR 86!

  NIEUW: de Toyota GR 86! De opvolger van de GT86 en het derde GR model dat wereldwijd leverbaar wordt.

  Lees verder
 • De Toyota Yaris is een echte winnaar!

  Naast dat de Toyota Yaris onlangs is gekroond als meest betrouwbare auto, is de Yaris nu óók uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2021 in Europa! Hiernaast heeft hij ook het SAFETYBEST award 2021 weten te veroveren.

  Lees verder
 • Onze autoshowroom weer geopend!

  Ons team verwelkomt u heel graag op afspraak in de showroom: Maak nu een afspraak voor na 2 maart. Onze werkplaatsafspraken en service zijn gewoon op de reguliere tijden.

  Lees verder
 • RIJDEN OP SNEEUW: ZO DOE JE DAT!

  Autorijden in de sneeuw is elk jaar weer even spannend. Het glibbert en glijdt, vergt een fluwelen gasvoet en opperste concentratie. Maar met een beetje extra inzicht, wat mentale voorbereiding en rustig wennen is sneeuwrijden prachtig! Of als het hier thuis de komende weken tóch nog winter wordt.

  Lees verder
 • Kia ‘December to Remember’ – Nomineer uw ster van 2020 & win!

  Wij willen iemand in uw omgeving de kans geven op een ‘December to Remember’. Degene die u nomineert, maakt kans op de hoofdprijs of andere mooie prijzen. En het leuke is, ook ú maakt meteen kans op de hoofdprijs!

  Lees verder
 • CORONA MAATREGELEN

  UPDATE WERKPLAATSBEZOEK NA CORONA PERSCONFERENTIE MAANDAG 14 DECEMBER!
  Alle werkplaatsafspraken kunnen doorgang vinden voor al onze klanten. Dat wil zeggen dat zowel reeds geplande afspraken als nieuw in te plannen werkplaatsafspraken kunnen doorgaan.

  Lees verder
 • Toyota Corona Veiligheidsschermen

  Toyota heeft voor diverse Toyota modellen schermen ontwikkeld die zijn ontworpen om het risico op Coronavirus-infectie tussen de bestuurder en de achter passagiers te beperken. Deze veiligheidsschermen zijn gemaakt van een flexibele kunststof, die volledig transparant zijn en daardoor het zicht van de bestuurder en passagiers niet beperken.

  Lees verder
 • 2e Paasdag showrooms geopend 12-17 uur

  Natuurlijk bent u altijd van harte welkom uiteraard met alle extra voorzorgsmaatregelen zoals het RIVM en Overheid ons voorschrijft. Natuurlijk stellen wij uw gezondheid en die van onze medewerkers voorop, ook begroeten wij u zoals altijd maar dan zonder aanraking, de gepaste afstand en de ruimte van 1 persoon op 10m2.

  Lees verder
 • Maatregelen ATS omtrent Coronavirus

  Ook wij realiseren ons hoe ingrijpend de maatregelen en de gevolgen omtrent het Coronavirus zijn. ATS Autogroep neemt de adviezen van het RIVM en de GGD zeer serieus en neemt daarom maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de officiele RIVM richtlijnen.

  Lees verder