Laatste nieuws en blogs
Blijf altijd op de hoogte


 • Verkeersboetes 2023

  Verkeersboetes 2023

  Te hard gereden, of per ongeluk door rood? Dan kunt u een flinke boete krijgen. De boeteprijzen in 2023 zijn gemiddeld met 9% gestegen ten opzichte van het jaar ervoor.

  Lees verder
 • Rekeningrijden

  Vanaf 2030 gaat de wegenbelasting op de schop en betalen autobezitters niet meer voor het bezitten van een auto, maar voor het aantal kilometers dat zij met hun auto rijden. Het zogenoemde ‘rekeningrijden’, ook wel ‘Betalen naar gebruik’ oftewel BnG.

  Lees verder
 • Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) 2023

  De Nederlandse overheid ziet graag dat elektrisch rijden niet alleen voor de zakelijke rijders interessant is, maar ook voor particulieren. Daarom stelt de overheid een subsidie beschikbaar, genaamd SEPP. Die moet voor particulieren de financiële drempel bij het kopen of leasen van een elektrische auto verlagen. Dat geldt voor zowel de aanschaf van nieuwe als van gebruikte elektrische auto’s.

  Lees verder
 • Toyota Prius 5e generatie onthuld

  Toyota presenteert het volgende hoofdstuk van de Prius. Vol technische innovaties en met een scherp en opvallend design is de vijfde generatie Toyota Prius nóg efficiënter dan zijn voorgangers.

  Lees verder
 • Afscheid van een Toyota Friend!

  Starlet Friend, dat oude liefde echt niet roest. Een bijzonder exemplaar van Ida die haar trouwe Toyota na 16 jaar vervangt voor een ander

  Lees verder
 • ATS Nieuwegein onze duurzame Toyota Deals in december

  Brandstofkosten verlagen? Tijdens de duurzame Toyota decemberdeals kan dit, bij aanschaf van een hybride/elektrische Toyota (met groene energiesticker). U ontvangt dan ook nog tot € 1.000,- energiesubsidie.

  Lees verder
 • Introductie nieuw Toyota C-HR 2024

  Bekijk hier de eerste afbeeldingen van de nieuwe Toyota C-HR.

  Lees verder
 • Ervaar jij de Corolla Cross als eerste in het echt?

  Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus kunt u onze midsize SUV als eerste ‘live’ zien tijdens het feestelijke Touch & Feel Event. Meld je snel aan, want vol = vol!!

  Lees verder
 • Toyota Relax: 10 jaar garantie op je nieuwe Aygo X!

  Toyota biedt maar liefst 10 jaar garantie op je nieuwe Aygo X! Nog niet eerder bood een merk tot 10 jaar garantie in Nederland. Beschikbaar zijn vanaf 1 april 2022

  Lees verder
 • Zeer aantrekkelijke subsidies bij aanschaf Toyota Proace City Electric

  De aanschaf van de nieuwe Proace city electric is nu nog aantrekkelijker doordat je nu meerdere subsidies mag combineren.

  Lees verder
 • Toyota grootste autofabrikant ter wereld

  Toyota is met 10,5 miljoen verkochte voertuigen in 2021 de grootste autofabrikant ter wereld! Ondanks de onzekere tijden wist Toyota een groei van 10,1% te realiseren vergeleken met 2020.

  Lees verder
 • Welkom bij ATS, SHOWROOM WEER GEHEEL GEOPEND

  Onze werkplaats blijft ten alle tijden geopend om uw mobiliteit en veiligheid te waarborgen. Per 15-01-2022 zijn wij verheugd dat we u ook weer in onze showroom mogen en kunnen ontvangen.
  Bent u ook toe aan een nieuwe auto? Onze voorraad is nog uitgebreid, er is nu nog volop keus! Wees er op tijd bij om snel in uw nieuwe auto te kunnen rijden.

  Lees verder
 • Toyota onthuld volledige elektrische line-up!

  De president van Toyota, Akio Toyoda, heeft 30 batterij-elektrische modellen aangekondigd, te introduceren vóór 2030! Deze aankondiging ondersteund het plan van Toyota Motor Europe voor 100% CO2-reductie in alle nieuwe voertuigen per 2035 in West-Europa.

  Lees verder
 • Kia Eindejaarsshow feestmaand – Aanbiedingen & Eindejaarsloterij

  Het bijzondere jaar 2021 loopt ten einde en traditiegetrouw sluiten wij het jaar af met onze Eindejaarsshow. Tijdens deze laatste weken van het jaar profiteert u van scherpe acties en aanbiedingen.
  Bij aanschaf van een nieuwe Kia of een voorraadauto kunt u rekenen op het scherpste voordeel en een hoge inruilprijs. Daarnaast treft u bij ons een groot aanbod goede, gebruikte auto’s. Koopt u tijdens de Eindejaarsshow een nieuwe Kia of occasion, dan kunt u rekenen op een uitstekend (inruil)voorstel én doen we u daarnaast nog staatsloten cadeau. Wellicht gaat u het nieuwe jaar in met de jackpot!

  Lees verder
 • Toyota Eindejaarsshow feestmaand – Aanbiedingen & Eindejaarsloterij

  Het bijzondere jaar 2021 loopt ten einde en traditiegetrouw sluiten wij het jaar af met onze Eindejaarsshow. Tijdens deze laatste weken van het jaar profiteert u van scherpe acties en aanbiedingen.
  Bij aanschaf van een nieuwe Toyota of een voorraadauto kunt u rekenen op het scherpste voordeel en een hoge inruilprijs. Daarnaast treft u bij ons een groot aanbod goede, gebruikte auto’s. Koopt u tijdens de Eindejaarsshow een nieuwe Toyota of occasion, dan kunt u rekenen op een uitstekend (inruil)voorstel én doen we u daarnaast nog staatsloten cadeau. Wellicht gaat u het nieuwe jaar in met de jackpot!

  Lees verder