Wasstraat


AUTOWASSEN BIJ ATS AUTOGROEP

Onze ATS vestigingen beschikken over een wasstraat. Terwijl u met een heerlijke kop koffie wacht, wordt uw auto weer blinkend schoon. Wij zetten uw auto graag in het zonnetje! Uw auto wordt gratis gewassen bij elke onderhoudsbeurt.  

Wasstraat programma’s

Er zijn diverse wasprogramma’s. Vraag bij uw vestiging na welke programma’s er aanwezig zijn.

Tips voor het schoonhouden van uw auto

• Voor een optimale bescherming tegen UV en agressieve stoffen wordt een wasprogramma met wax aanbevolen.

• Let er bij het zelf aanbrengen van wax op dat u met een doek niet tussen de naden en kieren van uw auto komt. Dat zijn plekken waar roest kan ontstaan.

• Probeer vogelpoep op uw auto zo snel mogelijk te verwijderen. Hiermee voorkomt u dat de zuren beschadigingen in de lak achterlaten.

• Pekel in de winter kan de lak van uw auto aantasten. (Strooi) zout houdt vocht vast en nestelt zich voornamelijk in kieren en randen. Dit zijn plekken waar de lak vaak als eerste loslaat en waar roestvorming plaats kan vinden. In de winterperiode wordt daarom aangeraden om een wasprogramma te kiezen met bodemreiniging en wax behandeling. De pekel en vuil worden hiermee weggespoeld en de vette wax laag voorkomt dat de pekel niet aan de lak hecht.

• In de zomerperiode wordt uw auto vies door zand en vliegen en deze zijn niet goed voor uw lak. Laat uw auto daarom ook in de zomer met regelmaat wassen.

Openingstijden

Klik hier voor de actuele openingstijden van onze vestigingen

”Kom langs en laat uw auto wassen!”