Laatste nieuws en blog
Blijf altijd op de hoogte


Kia presenteert op de Autosalon van Parijs de nieuwe Kia ProCeed

Het geheel nieuwe vijfdeursmodel met shooting brake-carrosserie debuteert samen met de nieuwe high-performance Ceed GT en ProCeed GT, de Ceed GT-Line en de e-Niro, die zijn Europese debuut maakt. Emilio Herrera, Chief Operating Officer van Kia Motors Europe: “De nieuwe auto’s die wij op de Autosalon van Parijs presenteren, onderstrepen onze ambities en onze passie voor het design dat de auto’s van Kia kenmerkt. De ProCeed is een voorbeeld van verbluffend, emotioneel design, de Ceed GT
daagt zijn bestuurder maximaal uit en de e-Niro verlaagt de drempel om elektrisch te gaan rijden met zijn gebruiksgemak, betrouwbaarheid en rijplezier.”

Alle vier nieuwe modellen die Kia in Parijs presenteert, worden verkocht met de unieke garantie van Kia: standaard 7 jaar of 150.000 kilometer. Deze garantie geldt ook voor het lithium-ion-polymeer-batterijpakket en de elektromotor in de Kia e-Niro.

Kia e-Niro: elektrische kracht met gebruiksgemak van een crossover

De volledig elektrische Kia e-Niro combineert rijplezier, opvallend design, praktisch gebruiksgemak en een emissievrije aandrijflijn. Deze uiterst veelzijdige, compacte, elektrisch aangedreven crossover maakt elektrisch rijden zeer aantrekkelijk met zijn grote actieradius en grotere gebruiksmogelijkheden dan veel andere elektrische voertuigen. De e-Niro is vanaf eind dit jaar in Europa te koop.

Kia ProCeed: verbluffende coupé-geïnspireerde lijnen met veelzijdigheid van een stationwagon

De nieuwe Kia ProCeed is op de Autosalon van Parijs voor het eerst te zien. De ProCeed verenigt opwindend design met de ruimte en veelzijdigheid van een stationwagon in de fraaie vormen van een vijfdeurs shooting brake-carrosserie. Vanaf begin 2019 is de Kia ProCeed exclusief in Europa te koop.

Kia Ceed GT en ProCeed GT: topprestaties, sportief weggedrag en wendbaarheid

De nieuwe Kia Ceed GT is sportiever en rijdt plezieriger dan ooit. De GTuitvoering, die er ook is als Proceed GT, debuteert op de Autosalon van Parijs. De productie gaat in november van start. Beide modelversies zijn vanaf het eerste kwartaal van 2019 leverbaar. Of de GT-versies ook naar Nederland komen maakt Kia Motors Nederland later bekend.

Ceed GT-Line: sportief design, zuinige en schone turbomotoren

De nieuwe Kia Ceed GT-Line deelt designelementen met de Ceed GT. De GTLine uitvoeringen zijn beschikbaar met de zuinige 1.0- en 1.4-liter turbobenzinemotoren met directe inspuiting en met de 1.6-liter common-rail dieselmotor. Vanaf het eerste kwartaal van 2019 is de Ceed GT-Line leverbaar.

Terug naar overzicht